tiistai 21. heinäkuuta 2015

Tän hetken suihkusaippuasuosikit

En tiedä olisiko se nyt ollut niin paha juttu, jos meidän aamuinen internetkatko olisikin kestänyt hieman kauemmin kuin puoli tuntia. On nimittäin tullut pönötettyä koneella jotain 3 tuntia nyt. Eh. Noh, ehkä se ei haittaa, onpahan nyt taas luettu koko internet läpi ja voi sitten illalla taas keskittyä kaikkeen muuhun. Esimerkiksi näen tänään ihmisiä, luultavasti aika paljonkin, koska olen menossa puistojoogailemaan! Hui!


Eilen kävin kipittämässä pienen lenkin ja sen jälkeen suihkussa rupesi hymyilyttämään kuinka monta avattua eri suihkusaippuaputelia mulla on siellä meneillään. Hymyilytti myös se kuinka vaikeaa mun on joskus ostaa uutta suihkusaippuaa, koska valikoima on marketeissa ihan älyttömän laaja! Niinpä ajattelin esitellä purnukat teille.


IMG_5788


Palmoliven keltainen mönjä, joka sanoo "Feel Good". Sen kanssa oli eilen ihana läträtä hyvän lenkin jälkeen, koska ihanan pirteä keltainen ja hyvä olo. Hyvän mielen suihkusaippuaa! I love... lemons & limes on hankintani Keskiseltä. Sitruuna ja lime on jotenkin tosi kiva ja muodikas ajatus suihkusaippuassa ja tuon tuoksu on ihan ok. Siinä on joku jännä sivutuoksu joka kerta, ehkä se on se lime. En tiedä. Nämä molemmat erittäin päteviä kesäsaippuoita!


IMG_5796


Violetti aikakausi pitää sisällään Victoria's Secretin Love Spellin, joka on kyllä erittäin maukas. Se on nyt jäänyt vähän vähemmälle käytölle, kun olen lätrännyt Palmoliveillä ja sitruunalimellä. Palmoliven So Relaxed kuuluu myöhäisiltoihin urheilun jälkeen. Normaalissa arjessa illalla pitää rentoutua ja sammua lopulta peiton alle.


//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5797


Kaapissa on vielä odottelemassa korkkaamista yksi Victoria's Secret, Pure Seduction. Odotan siltä samanlaista kukkaisaa maukkautta kuin violetilta kaveriltaan.


Näillä pärjäilen varmaan ihan kivasti hetken, jos toisenkin. Sillä välin yritän vältellä suihkusaippuaosastoja. Millasista suihkusaippuoista te tykkäätte? Mitkä on varmoja valintoja? Makeet vai kirpeet tuoksut?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti