torstai 23. heinäkuuta 2015

Vadelmainen iltapala

En tiedä oletteko te höristäneet korvianne siinä kohdassa, kun puhutaan digilisaatiosta ja paperisen postin vähenemisestä? Minä toivon, että aikakauslehdet eivät koskaan luovuta vaan saan jatkaa Glorian lukemista jatkossakin ihan paperisena. En ole koskaan lukenut kirjaa tai aikakauslehteä diginä (enkä lue! :D).


Seuraavaksi ajattelinkin syöksyä sohvalle marjakipon ja tänään tulleen Glorian äärelle. Ja sitten ehkä pari jaksoa uusinta koukutus-sarjaa Orphan Blackia. (Toissapäivänä meni 9 jaksoa, eilen varmaan saman verran..)


IMG_5820//embedr.flickr.com/assets/client-code.jsIMG_5823

Sitä ihmettelin joku päivä kuinka voin olla niin koukussa vadelmiin? Ei ne edes ole niin hurjan makeita välttämättä kuin mansikat esimerkiksi. Toisaalta lempimarjani kaikista on lakka/hilla/suomuurain. Ehkä marjamakuni onkin vähän hapan ennemmin kuin makea.


Pitäisi kovaa kyytiä sulattaa pakastinta ja tehdä sinne tilaa kauden marjoille, ettei kaikkea tarvitse pyydystää Cittarin pakastealtaasta ensi talvena. Lakkaa en taida sinne saada kyllä mistään kovin halvalla. Onkohan torilla myynnissä lakkaa sitten joskus, kun ne on valmiita?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti