lauantai 4. heinäkuuta 2015

Verhot kiinni kotona

Kuten olette huomanneet, blogin postaustahti on hieman hiljentynyt viikon sisällä. Kärsin edelleen blogi-identiteettikriisistä enkä usko, että se muuttuu miksikään ennen kuin tiettyjä asioita tapahtuu. Yritän kuitenkin nyt sinnitellä ja tuuttaan postausta tulemaan vaikka nyt sitten harvemmalla tahdilla kuin aiemmin. Kun postaa harvemmin, luulisi olevan enemmän asiaa mistä kirjoitella. Itselläni tämä touhu kuitenkin kulminoituu aika pitkälti valokuvaamiseen. Jos on kuvia, on postattavaa. Jos ei ole kuvia, ei ole mitään. En ole tarttunut kameroihin sitten maanantain kunnolla.


Toivoin/luulin pääseväni Ruisrockiin kuvailemaan, mutta ei se nyt aivan sitten mennytkään niin. Niinpä en jaksanut eilen enkä tänään lähteä tutkimaan turkulaisten rockia, ehkä huomenna sitten.


20150704-P7040214-2

Eilen pidin hauskaa tankkipelin parissa. Viimeisin matsi on näköjään pelattu 3:44, heheh. 2 viimeistä matsia pelasin yksin, kun halusin testata opinko yhtään mitään yön aikana. Pääsin nimittäin tankkipelikoulutukseen ja nyt olisi kyllä paree sisäistää niitä oppeja pikkuhiljaa. Huvittavinta oli kyllä se, että mun kouluttaja teki joka matsissa puolet enemmän damagea kuin minä. Vaikka mun damaget nousi 4000, niin kouluttajamies teki 7000 :D Ihan järjetöntä!


Nyt taidan mennä testaamaan ihan näin päiväsaikaan vieläkö pääsen siihen 4000 ja selviän tuhoutumatta joka matsissa. Jos tuhoudun, joudun tiskata sen matsin loppuun asti ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti