tiistai 25. elokuuta 2015

Aina jotain

Kaunis päivä tänään. Jotenkin usvaisen hämyistä. Aivan kuin luonto haluaisi kertoa tämän olevan kesän viimeinen hellepäivä. Onhan yöstäkin luvattu trooppinen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kipitin tänään töistä suoraan fysioterapeutin vastaanotolle. Olisi kai pitänyt mennä vaihteeksi hieman aiemmin. Tyyppi sulatteli oikeaa lapaani varmaan 20 minuuttia ja käskytti tennispallokauppaan. Hän rusautti myös rintarangasta pari kertaa niin, että hengitys alkoi yhtäkkiä kulkea oudon helposti. En ollut huomannutkaan, että hengitin aiemmin varmaan vähän huonosti?


Kun toimistotyö tuo väistämättä mukanaan tällaisia pikkuisia ongelmajuttuja, joita ihmisen pitäisi muistaa hoitaa itse, ettei tarvisi sinne fyssarille vähän väliä, niin tuleehan sitä mietittyä millaista olisi olla vaikka sorvaaja. Olisi hauvikset kunnossa tasapuolisesti eikä tarvisi valittaa hiirikädestä..? Noh, eiköhän se siitä, kun jatkossa muistaa vähän jumppailla.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivällä oli niin ristuksen kuuma, että oli pakko raahata mies meren äärelle ja uimaan. Käytiin Ekvallassa, koska sitä en ollut aiemmin päässyt kokemaan. Ensimmäinen ajatukseni taas kerran; kylymääääääää! Mutta sitten, kun pulahti, muuttui vesi taas lämpöseksi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun olin lähdössä pois vedestä, kolautin vasemman nilkkani johonkin kiven tapaiseen möhkäleeseen ja arvasin, että taisi tulla pieni pipi. Verihän sieltä valui heti, kun pääsin merestä ulos. Ärsytti. Se merivesi kun ei kovin puhtaalta tietenkään näytä..

Nyt oon puhdistanut haavat ja edelleen mukavasti kihelmöi/kirvelee. Aina jotain! Oon välillä ihmeellinen täystuho. Kun pysyisi vaan kotona..


Uiminen oli tietysti kivaa ja muutenkin on ollut ihan kiva päivä, joten ehkä en anna ärsytyshaavojen masentaa. Kunhan vaan parantuisivat nopeasti, että pääsen vielä tällä viikolla Samppikseenkin.

2 kommenttia :

  1. Voi Mari, sie olet taas näpsiny aivan hämmentävän kauniita kuvia! Olet taltioinu taidokkaasti loppukesän lämpöä ja tunnelmaa. Hyvä sinä! :-)

    VastaaPoista
  2. Hih, kuvankäsittely tekee ihmeitä ihan tavallisillekin kuville :) Kiitos silti! :)

    VastaaPoista