lauantai 1. elokuuta 2015

DBTL: Teräsbetoni ja Kotiteollisuus

Alkaa vissiin olla aika ruveta muuttamaan omaa unirytmiä, kun iltakuudelta ei tahdo millään enää pysyä hereillä. Sitten se vahingossa lipsahtaa unen puolelle, koska onhan nyt kuitenkin loma ja sitten onkin taas virtaa valvoa puoli yötä. Toisaalta en haluaisi syyttää itseäni mistään, koska onhan nyt ollut aika kovis viikko, kun on pitänyt tukka putkella tepastella kameran kanssa pitkin kyliä tiistaista asti. Ja tänään ihan tosissaan suoraa sängystä kadulle kameran kanssa. Siitä kerron lisää teille huomenna. Palataan nyt vielä eiliseen ja Down by the Laituriin.


Perjantain musiikkitarjonta DBTL:ssä miellytti mua kaikista päivistä eniten, koska tarjolla oli vähän raskaampaa. En tiedä mitä on vuosien varrella tapahtunut, kun olen kuitenkin teininä fanittanut Backstreet Boysia ynnä muita saman kastin iloisia ja kevyitä bändejä. Joitakin vuosia sitten radiokanava on vaihtunut Radio Rockiin ja eilen salaa haaveilin jostain ihan oikeista rockifestareista. Mihinhän mun pitäisi lähteä? Ei kai sentään Nummeen?


Niin se vaan jalka vipatti eilenkin, kun Kotiteollisuus valtasi lavan.


Ensin piti kuitenkin nauttia Teräsbetonista ja miettiä laulaakohan Jarkko suihkussakin yhtä lujaa.


IMG_6954 IMG_6973 IMG_7004 IMG_7052 IMG_7086 IMG_7151 IMG_7174 IMG_7203 IMG_7233
Keikkakuvaamisessa, kuten muussakin kuvaamisessa, vähän aina jännittää tulikohan yhtään hyvää kuvaa. Teräsbetonin keikan jälkeen katsoin pari viimeistä kuvaa ja totesin, että no tuli ainakin yksi. Ja se on tuo viimeinen kuva tuossa yllä.


Kotiteollisuudesta en käsitellyt niin montaa kuvaan kuin olisin voinut, koska useimmat niistä olivat turhan haasteellisia. Joko punaisia tai sinisiä. Taidoillani saisin niistä hyviä vain tekemällä niistä mustavalkoisia.


IMG_7316 IMG_7339 IMG_7348 IMG_7366 IMG_7368 IMG_7408
Ehkä laatu korvaa määrän näissä?

Turku tarjoili niin kylmää keliä eilen, etten jäänyt enää CMX:ään asti. Muutenkin oli tiedossa tänään ns. aikainen herätys (heräsin 10:45 :D).


Sellainen DBTL omalta osaltani! Tänään on vielä festarit käynnissä ja artisteja lavalla, mutta itselläni on muuta kuvausohjelmaa tälle illalle. Olitteko te DBTL:ssä tai ootteko joskus olleet?

2 kommenttia :