sunnuntai 30. elokuuta 2015

FC Inter - RoPS 29.8.2015

Nyt se on tapahtunut. Lakkasin kynnet, meikkasin ja pukeuduin paikallisen jalkapallojoukkueen väreihin sekä hymyilin, kun he tekivät maalin. Tiesin jo aamusta mihin asetun kuvaamaan hyökkäyspäitä ja pyydystin kuvatessa selkeästi vain Interin pallonhallintatilanteita. Tähän on tosiaan tultu. Tiesin, että tämä tapahtuu vielä tämän kauden aikana.


Hyvä näin, koska valokuvaamisen kannalta on hienoa olla varma siitä mitä on menossa tekemään. Pystyy sitten keskittymään snapchattiinkin enemmän pelin aikana ;)


IMG_9970

Uskon silläkin olevan merkitystä minä päivänä peli pelataan. Tämä oli kauden eka lauantaipeli ja itsellä muutenkin rento fiilis jo valmiiksi. Edellisinä kesinä jokaiseen futispeliin kuului kahvin nauttiminen ennen urakan aloittamista, mutta tällä kaudella sitä ei ole oikein voinut tehdä arki-iltaisin. Nyt sain kahvia ennen kuin otin naulakosta photoliivin ja lähdin kentän laidalle. Kaiken sai ennen peliä tehtyä rauhassa sekä tietysti kuvankäsittelyn pelin jälkeen. Ei kiirettä nukkumaan toisin kuin arkena.


IMG_0035 IMG_0047

Kattokaa ton pojan tukkaa tossa edellisessä kuvassa!! Herättääkö kenties mitään muistoja nuoruudesta? Seuraava kuva sen sijaan myhäilytti hetken aikaa.. Kerrankin oikea paikka oikeaan aikaan.


IMG_0081 IMG_0165 IMG_0237 IMG_0273 IMG_0337 IMG_0366 IMG_0387 IMG_0397 IMG_0410 IMG_0415 IMG_0421 IMG_0427

Lauantai kello 16 on myös auringon suhteen niin paljon parempi ajankohta kuin arki-illat tai sunnuntai 18:30. Nyt aurinko paistoi koko kentälle ja vasta pelin loppupuolella tuli varjoja toiseen päätyyn, mutta todella vähän verrattuna siihen millä tavalla kenttä on puoliksi varjossa myöhemmin illalla.


Aikaisempi ja vähän helteisempi ajankohta saa valokuvaajan myös tuottamaan enemmän tällaisia kuvia:


IMG_0620 IMG_0630

Että sellasta.


Inter voitti, fanit eivät huudelleet tuomarille kuin kerran tai pari ja kenenkään maalivahti ei räksyttänyt. Paljon parempi peli kuin viime kerralla.


Ja minä snäppäsin puhelimestani melkein akun loppuun pelin aikana. Olen ihan koukussa tuohon uuteen somekanavaan. Lisätkää --> @marihietala :)

2 kommenttia :

  1. Rakkaudesta lajiin! Aivan mahtavia kuvia, kiitos! Päädyin blogiisi ihan jostain eri syystä, mutta löysinkin parhaita näkemiäni veikkausliigakuvia. Aina se yllättää miten monella eri tavalla lajia voi harrastaa ja intoilla.

    VastaaPoista
  2. Hei ihana kommentti, kiitos tosi paljon!! :)

    Mä tosiaan harrastan tätä lajia vain valokuvauksen kautta ja yritänkin aina välillä muistuttaa jopa itseäni, että synnyinhän pesispitäjään aikoinaan.. :) Toisaalta, tykkään siitä, että saan itseni innostumaan myös futiksesta ja eläydyn peliin samoin kuin muu yleisö sen mitä kuvaamiselta kerkeän. Joskus menee vähän kokonaiskuva ohi, kun keskityn yksittäisiin tilanteisiin.. :)

    VastaaPoista