perjantai 28. elokuuta 2015

Kesälistan toteutuminen

Nyt alkaa olla aika käydä läpi kesälistan toteutumista. Vaikka on vielä elokuun päiviä muutama jäljellä, alan olla jo syksyaivopesty. Lehtiä leijailee puista maahan, joten eiköhän tämän katsauksen voi jo tehdä.


Tämä oli ensimmäinen kesäni Turussa. Täällä riittää tapahtumia, ihmisiä ja merta. Silti suurimman osan ajasta taisin nököttää kotona ja lenkkipoluilla. Kesälomalla sain tehtyä asioita, jotka olivat olleet rästissä jo pitkään. Katsotaanpas sitten mitä kirjasin mun kesälistaan kesäkuun alussa..


IMG_9772

- Käyn pesispelissä. Joko Kupittaalla tai Saarikentällä tai jopa molemmissa. No ei tullut kyllä käytyä. Tämä harmittaa vähän vieläkin.


- Syön jäätelöä niin, että napa paukkuu! Kyllä! Olen syönyt jäätelöä paljon enemmän kuin aikaisempina kesinä. Hyvä minä :)


- Käyn Hirvensalossa pyöräilemässä kameran kanssa! Oon suunnitellut tätä koko kevään, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi. Okei, tätä en tehnyt vieläkään. Autolla kävin toissa päivänä ja mietin kui hienoja maisemia olisi kameralle tyrkyllä..


- Voisin muutenkin pyöräillä enemmän. Jonain ihanina kesäiltoina, kun alkaa viilenemään jo.. Apua! Unohdin tän täysin! Mä vissiin lenkkeilin niin ahkerasti, ettei pyöräily käynyt edes mielessä..


IMG_9814


- Käyn uimassa meressä ja ainakin kerran Samppalinnassa. Nojoo, kävin meressä juu. Samppalinnassa kävin useammin kuin kerran.


- Lenkkeilen niin, että loppukesästä jaksan juosta enemmän kuin 10 minuuttia.. Jes! Tämän tein. Ennätys on kai 30 minuuttia putkeen. Tää on ollu hetken katkolla, kun kipeilin ton viime viikon.


- Pelaan (toivottavasti) tankkipeliä hyvässä seurassa. Alkukesästä tuli pelailtua, sitten se jäi.


- Makaan ihan hylkeenä jossain Turun saaristossa edes kerran. Ei. Ei sitten käyty kuitenkaan.


IMG_9819

- Muistan olla kiitollinen, kun en enää asu vyöhykkeellä, jossa takapihalla on noin kolmet eri festarit.. Heh, en tiedä muistinko.. :)


- Ostan mansikoita pakkaseen. En ostanut, kun poimittiin äitin kanssa omasta maasta.


- Syön tuoreita suomalaisia mansikoita, vadelmia ja mustikoita. Oon tehny tätä melkeen joka päivä..


- Käyn ostamassa torilta salaattikasviksia. En käyny :D Voi jee!


IMG_9831

- Käyn jokilaivalla. Kävin jopa kerran.

- Ostan jotkut kivat farkkushortsit. Hmm, taisin mä ostaakin.

- Käyn valokuvaamassa auringonlaskun meren rannalla. Haha, eilen kävin :D

- Luen jonkun kivan pokkarin. Luin siivouskirjan vaan.

IMG_9839

- Leivon kakun. Juu, mutakakun ainakin taisin tehdä.


- Lakkaan varpaankynnet. Kyl, tämänkin tein jopa kerran.


- Voitan lotossa! Tai naapurit-pelissä! Tai ihan missä vaan Veikkauksen pelissä! Juu niinpä vissiin. Kerran oon voittanut naapurit-pelissä 5 euroa.


- Nautin auringon lämmöstä. Mmmm, välillä :)


Ehkäpä tällasen listan voisi tehdä talveksikin. Näkisi vähän saako sitä yhtään enempää aikaiseksi, kun pöytäkone on rikki ja toisaalta liikunta on tehnyt elämästäni aikamoisen energistä. Paitsi tietysti just tänään olen leikkinyt sohvan kuningatarta ja odottanut 3 tuntia, että saan kuvia siirrettyä kovalevyltä toiselle jne. Kävin tänään fyssarilla, joten lepopäivä oli ihan sallittu juttu :)


Nämä postauksen kuvat minusta otti ihana Viivi eilen, kun oltiin Ruissalossa hengailemassa :)

2 kommenttia :

  1. Oletko ajatellut matkustavasi ulkomaille? Jos olet niin minne?

    VastaaPoista
  2. Sitten jonakin päivänä. Alunperin oli tarkoitus mennä ihan ekana Pariisiin, mutta se eka vierailupaikka on sattuneesta syystä vaihtunut Kreikaksi :)

    VastaaPoista