tiistai 11. elokuuta 2015

Mun bloggaus-spotti

Jonkun ihmeellisen pakkomielteen mä kehitin siitä parvekkeen siivous -projektista ja omasta bloggausnurkkauksesta. Oli nimittäin pakko huristella Ikeaan töistä ja hakea parvekekalusteita, jotta saan mielenrauhan. Olisin halunnut valkoista, mutta ruskeaan on nyt tyytyminen. Tämä setti oli kaupan halvin ja helpoin.


IMG_8429 IMG_8435 IMG_8441 IMG_8448

Iltapalasmoothiessa asuu tänään mustikoita, nektariini, tilkka vettä ja tilkka gefilusmehua. Piti tehdä tuollainen, kun kävin laiskasti kävelemässä rannassa puolen tunnin verran. Olin ihan varma Ikean reissun jälkeen, että tänään uimaan, mutta se kuumuus sitten jotenkin laantui kummasti. Ehkä huomenna.


Töihin on nyt palattu onnistuneesti, löysin perille ihan autopilotilla ja silmälasitkin muistin laittaa päähän lähtiessäni aamulla. En meinannut muistaa, mutta sitten palasin takaisin ennen kuin kerkesin hissiin. Mun vähän turhankin pitkä hame oli aika rasittava. joten tarttee ettiä joku toinen jossain välissä, kun muistaa. Harmittaa just nyt aika paljon, että siihen mun Vero Modan maksihameeseen ilmestyi jostain kummasta reikä ja on täysin käyttökelvoton. Housutkin siellä kyllä menis, mutta aika hullua, kun niitä saa kuitenkin käyttää koko loppuvuoden.


Nyt tarttee siirtyä seuraavaan paikkaan, sillä viime yön jäljiltä tänään pakko nukahtaa aikaisemmin. Haluan nukkua kunnolla.


 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti