lauantai 22. elokuuta 2015

Munkkikahvit

Mies istuu koneella läpät korvilla ja mä makaan sohvalla läppäri sylissä. Alkuillasta molemmilla oli hirveästi asiaa toisilleen, mutta nyt on hiljennytty tekemään omia juttujamme. Mun piti alkaa kirjottaa jo ehkä tunti sitten tätä, mutta muistin yhtäkkiä Lightroom presetsit ja aloin googlettaa. Mun kaikki presetsit pönöttää pöytäkoneella ja koska saatan tarvita tietynlaisia ensi viikolla, päätin yrittää etsiä vastaavat tähän läppäriinkin nyt sitten. Mun mielestä presetsit on ihan hauskoja välillä. Säädin tän postauksen kuvat yhdellä pastelliversiolla.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ei päästy tänään duussin kanssa kuutamouimaan Samppikseen, käytiin jokirannassa munkkikahvilla. Meidän piti tehdä se jo vappuna, mutta Ankka-kahvila ei ollut auki silloin. Ihan mielettömän isoja munkkeja!!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ja kahviakin pitkästä aikaa :) Se oli viikon eka kahvikupponen. Päätin irrottautua jokapäiväisestä kahvista, joten töissä olen lounaan jälkeen ottanut välillä vihreää teetä ja välillä mustaa. Tästä mun juupaseipäskuumetaudista johtuen välillä ei ole tehnyt mieli vihreää teetä, vaikka se ihan hyvää onkin, kun on ensin totuttanut itsensä kahvin happamuuteen.


Olin myös muuten ulkona tällä viikolla ekaa kertaa töiden jälkeen. Oli omituista. Joki oli kuin en olisi sitä ikinä ennen nähnytkään ja kamera lauloi. Hassua. Duussi kertoi, että Turku on vähän kuin Venetsia - uppoaa mereen ajan myötä. Tuijotin häntä monttu auki ja mietin kuinka muka jaksaisin soutaa 10 km töihin. Noh, ainakin soutuvene olisi varmempi kulkuväline kuin nykyajan mikään auto.


Onneksi on viikonloppu. Ei tarvitse soutaa yhtään mihinkään tästä sohvalta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti