sunnuntai 9. elokuuta 2015

Päivän asu

Avasin tän tekstieditorin ja tuijotin sitä. Katsoin vieressä olevaa toista näyttöä, jossa vilahti höpötystä neutroneista, protoneista ja mistä lie. Katsoin miestä ja kysyin ymmärtääkö se niistä jotain. Sitten pakkasin tietokoneen ja colatölkin mukaani ja kävelin talon toiseen olohuoneeseen. En kertakaikkiaan pystynyt keskittymään, kun ei postausten ekat lauseet muutenkaan ole niitä helpoimpia sellaisina aikoina, jolloin on tullut touhuttua kaikenlaista. Ei aina tiedä mistä alottaisi.


Alotetaan nyt vaikka siitä, että kävin tänään Salossa moikkaamassa Reettaa. Oli vähän bisneksiä. Kävin Salon torilla kahvilla ja sitten vielä Reetan kanssa jätskillä. Söin ekaa kertaa Pappagallon jäätelöä ja nyt ymmärrän sen kaiken hehkutuksen. Olihan se nyt hyvää! Taidan ostaa pakkaseen minttusuklaiden kaveriksi vähän Pappagalloa, kun ensi kerran käyn sellaisessa kaupassa.


Tänään otin asukuvia! Asuni on ollut kovin arkinen toki, mutta otin kuitenkin, koska katsokaa; värjäsin tukan eilen illalla! Olen varmaan joitakin kuvia tänne asentanut edellisen parturikäynnin jälkeen, jolloin jouduttiin blondaamaan latvoja, jotta saatiin sininen suoraväri kokonaan pois. Alkuviikosta alkoi jotenkin ahdistaa se blondi ja kuin tilauksesta löysin 3 eurolla Seinäjoen Anttilan alelaarista juuri oikeanlaisen tumman blondin sävyisen värin. Piti pistää se päähän jo viikolla, mutta sain aikaiseksi vasta eilen. Siitä tuli aika hyvä!


IMG_8143 IMG_8162 IMG_8196 IMG_8248

Toppi - Cubus, hame - Vila, läpyskät - Vagabond


Ja olipa hauskaa ottaa asukuviakin taas. Se on ollut joka kerta tänä vuonna hauskaa. Muutenkin alan kai päästä pukeutumisen masennuskaudestani yli ja ehkä tulevana syksynä pukeudun hieman vaihtelevemmin kuin viimeisen vuoden aikana. Hame + sukkiset/leggingsit alkaa riittää vähitellen. Tai ainakin niitä hameita voisi olla useampi eri kuin vain 1-2 ja mieluiten vielä malliltaankin erilaisia.


Kuvat olen ottanut täällä, missä 2 innokasta karvakuonoa pyörii tälläkin hetkellä mun jaloissa. Turun maaseudulla ja itse asiassa tää talo on muuten myynnissä. Tän sijainti ei puhuttele tuota mun perheen toista osapuolta, vaikka mun mielestä tää olis just mahtava paikka, kun tästä on Turun keskustaan ehkä 10 kilsaa ja silti tää on maaseudulla. Toisaalta jos me asuttais täällä, jäis tästä talosta yli puolet käyttämättä. Ei me olla tänäänkään tarvittu vasta kuin olohuoneesta pieni nurkka läppäreille ja keittiötä. Okei no vessa on kans ihan oleellinen osa asumista. Tälleen tää on kyllä ihan kiva, kun voi lähteä tiededokkaria karkuun toiseen siipeen. Ja tässä talossa on kylpyamme :)


Täällä on myös samalla tavalla hiljaista kuin Vimpelissä. Ja joku sirkkelöi naapurissa tänään. Selitin tuosta hiljaisuudesta miehelle, jonka mielestä ei meidän kotona nyt mitään hirveää melua oo. Eipä! Eilen illalla oli ikkuna auki, niin ensin kadulla kälätti joku jotain aasialaisten kieltä ja myöhemmin joltain oli Paavo-niminen koira kateissa.


Jaahas, vartti enää niin kakkoselta alkaa Dota 2 -turnaus. Vaihdanpa siis olohuonetta. Hyvää lauantai-illan jatkoa kansalaiset!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti