sunnuntai 16. elokuuta 2015

Santsikuppikakku ravintolapäivässä + päivän asu

Ravintolapäivät tuntuvat menevän multa aina ihan ohi - vaan ei tänään! Siitä kiitos Riikalle, joka teki ihan face-eventin esiintymisestään Santsikuppina Kupittaanpuistossa.


IMG_8979

Lähdin tietysti maistamaan herkkuja kolmella eurolla.

IMG_8981 IMG_8990IMG_8991IMG_8998IMG_9000IMG_9008

Matkalla autolle löysin siivekkäitä ottamassa aurinkoa.. Olinkin aina miettinyt mahtaako Kupittaanpuistossa asua jotain elukoita. Kyllähän siellä.


IMG_9020

Ja hei mikäpä olisi postaus ilman asukuvia. Mä alan tosissani innostua näistä pitkän tauon jälkeen!


Koska Turussa on edelleen helle, etsin aamulla eräät H&M-shortsit kaapista. En alkukesästä oikein osannut käyttää näitä shortseja, kun tuntui, että ne on tosi lyhyet ainakin takaa ja pyllyni taisi silloin olla hieman isompi. Ei sillä, että se paljon olisi vielä ehtinyt pienentymään, mutta jotenkin nämä istuvat nyt vaan paremmin. Topin camokuosi sopii syksyyn, vaikka siis elokuuhan ei ole mikään syksykuukausi.


IMG_9037 IMG_9045 IMG_9060

Toppi - Nelly, shortsit - H&M ja läpsykät - Vagabond


Loppukesää tämä ennemminkin on ja siitä on kyllä ihana nauttia, kun on näin lämmin. Vihdoin ja viimein ihonikin kestää aurinkoa karoteenitabukuurin ansiosta. Ne aineet ihan oikeasti toimii. Aloitan ensi vuonna ajoissa niiden syömisen, ettei tartte valittaa.


Tämä hieno päivä huipentui juuri Vimpelin Vedon voittoon vastassaan Sotkamon Jymy. ViVe voitti miesten runkosarjan! Wohoo! Ja kuulinko oikein, 4200 katsojaa, kun pitäjässä on asukkaita joku 3000? Mahoton meininki!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti