lauantai 29. elokuuta 2015

Tää viikko: fyssari ja kuvauskeikka

Ihanaa, kun on just tämä hetki. Tää viikko on ollut täynnä erilaista tekemistä ja niinkin kiireisiä iltoja, etten ole edes ehtinyt bloggaamaan joka päivä. Se on kaiketi ihan tarvettä välillä, koska turhan helposti bloggaamista kohtaan syntyy sellainen joku tunnollisuus, että olisi muka pakko postata. Kohtuu kaikessa, sanoi fysioterapeuttinikin tällä viikolla.

Alan muuten uskoa ihan pian siihen, että fyssarit on yksi tärkeimmistä ammateista, joka pitää meidät tavikset järjissämme. Fyssarit tietää miten meidän kroppa toimii ja miksi jostain kohdasta kolottaa. Esimerkiksi minä menin vastaanotolle, koska olen hiireillyt oikean lapani ihan ristuksen jumiin. Loppujen lopuksi mulla onkin vasen lapa totally jumijumi ja oikealta puolelta on vaan lihakset ensin antaneet periksi niin paljon kuin pystyvät ja lopulta luovuttaneet. Olen vähän vinossa. Tarttee tsempata ja ennen kaikkea suorittaa kotiläksyt, jotka sain. Olen tässä nyt koko illan istunut asennossa, jossa rintalihakseni saavat rauhassa surkastua ja jumittaa lisää, jolloin yläselkäraukkani joutuu taas koetukselle venyessään rintalihasten tahtoon. Niinpä iltani huipentuu ihan pian siihen, että venytän rintalihakseni auki ja jumppaan vähän lapoja.

IMG_9919
Mitäs muuta tällä viikolla kuin 2 fyssarikäyntiä?

Ah, se Ruissalo. Keskiviikkona lähdin Ruissaloon kuvaamaan yhtä ihanaa tyttöä ja päätin käydä siellä lenkillä ennen kuvailuja. Ajoin auton Saaronniemeen ja lähdin liikenteeseen. Jonkin ajan päästä vasemmalle metsään lähti tieltä luontopolku. Nauroin fyssarilleni eilen, että se oli kyllä yhdenlainen zombie run. Olen muutenkin todella arka, niin eipä vissiin ollut jännittävää mennä metsään yksin.

10 minuutin kävelyn jälkeen olin jo todella syvällä metsässä ihan meren rannalla. Lähdin hölkkäilemään, mikä tietysti aina lähtee vähän lapasesta äityen juoksuksi. Juoksin kapeaa polkua pitkin loikkien juurten yli ja fiilistellen vieressä näkyvää merta. Se oli kertakaikkiaan upeaa.

Tarkistin googlemapsista onko lähin tie miten kaukana, etten myöhästy treffeiltä. Ehkä olisi voinut etukäteen ottaa selvää onko se luontopolku kuinka pitkä. Ei olisi tarvinnut niin paljon panikoida vaan nauttia vielä enemmän siitä mitä olin tekemässä. Olin nimittäin niin lähellä täydellisen vapauden tunnetta, etten voi muistaa koska viimeksi..

IMG_9922
Nämä postauksen kuvat otin tänään sekä käsittelin sen jälkeen, kun olin ensin pari tuntia käsitellyt muita kuvia. Opin siinä niitä muita kuvia tehdessä vähän uusia juttuja taas Lightroomista ja olen siitäkin superiloinen. Nyt tuntuu, että taitoni kuvankäsittelyn suhteen ovat sillä tasolla kuin tarviikin.

Hieno viikko kertakaikkiaan!

IMG_9931
Päivän asussa on tänään kaikenlaista uutta. Musta neule on se the rakkausneule Vilasta. Hame taas on se tietty hame Ginasta. Kengätkin ovat uudet, vaikka ostinkin ne jo monta kuukautta sitten. En vain ole käyttänyt. Syksyyn ne sopivat. Edustavat merkkiä Vagabond.

Mitä tykkäätte asusta?

Nyt pitää mennä sinne lattialle duunailemaan lavat kuntoon.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti