sunnuntai 16. elokuuta 2015

Takkutekniikkaa

En tiedä mitä viime yönä on tapahtunut, mutta heräsin omaten maagisen kosketuksen. Kyllä. Olisi varmaan pitänyt ymmärtää se jo siitä, että näin jostain ihmeen pommituksista unta.


Möngin ulos sängystä, menin koneelle hengaamaan ja lukemaan internetiä. Kesken lauseen mainostenjakaja pudotti luukusta mainoksia ja näytölleni räpsähti bluescreen. Onhan noita tässä tänä vuonna ollut ennenkin, mutta yleensä kone on lähtenyt käyntiin kuitenkin vielä. Ja lähtihän se juu nytkin, mutta näyttöön ei tullut kuvaa. Sitäkin on joskus Seinäjoella sattunut ja olen saanut kuvan takaisin jotenkin jännästi käyttämällä näytössä kiinni toisen piuhan.


Tuskailin minne olen mahtanut siivota meidän johtosäkit sun muut ja oletin niiden olevan kellarissa. Keskustelumme miehen kanssa oli aivan loistava. Huikkasin ovelta "lähen nyt kellariin hakee sen VGA, brb", johon mies "käviskö DVI".. vastasin "ei" ja lähdin alas. Nörttikeskustelua parhaimmillaan :) Kellari oli lopulta kuitenkin hukkareissu, koska en ollutkaan vienyt johtoja sinne, vaikka niin muistin. Johdot löytyikin kaapista täältä ylhäältä ja kokeilin koneeseen kiinni kokonaan ihan toista näyttöä. Ei signaalia. Luovutin.


En ole kuukauteen pahemmin kaivannut nettipelejä paitsi nyt tietysti viikonloppusin tietysti voisi olla aikaa. Koska eilisen ja tämän illan olen saanut ihan hyvin vietettyä sohvalla, niin kai mä nyt sitten yritän elää ilman pöytäkonetta. Näyttis siinä varmaan on hajalla. En jaksa panostaa siihen, ellei nyt joku aivan totaalinen pelikärpänen pääse iskemään.


Toivon, että bloggaaminen ja kuvien käsittely sujuisi ihan läppärilläkin. Levytila tästäkin tuntuu jatkuvasti olevan täynnä, mutta ainakin tässä on kuvien värejä ajatellen parempi näyttö.


UntitledPäivän muuhun ohjelmaan on kuulunut siivoilua ja pitsan tekemistä. Tubecon tuli tuossa kateltua myös. Youtubeen ne kaikki nuoret menneet on. Nyt tiedän senkin. Kuuminta hottia videohommat. Mun pitää vielä hetki opetella elämään ton snapchatin kans ennen ku voi harkita mitään muuta videotouhua.

IMG_8921 IMG_8950

Mukavan leppoisa meininki siis täällä. Huomenna ehkä sitten ihan ulos, koska ravintolapäivä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti