perjantai 14. elokuuta 2015

Vauhtia jalkoihin

Aika kivuton paluu arkeen, vaikka odotinkin aivan muuta unirytmini kiepsahdettua ihan päälaelleen. Maanantaina väsytti, mutta vääntäydyin silti pienelle kävelyretkelle ulos. Tiistainakin vielä vähän oli vetämätön olo, mutta siitä se sitten lähti käyntiin. Keskiviikkona huomasin olevani kumman pirteä jopa ja pohdiskelin sen johtuvan auringosta eli d-vitamiinista. Taidan ensi talvena syödä sitä purkista ihan suosiolla. Toinen syy tietysti tähän pirteyteen on kohentunut peruskuntoni, kun olen alkanut liikkua säännöllisesti.


Kävin keskiviikkona hölköttelemässä ja tällä kertaa pidensin hölkkäysaikaa puoleen tuntiin. Siinä ajassa hölkkäilin kai noin 3 kilsaa. Laitoin seuraavana päivänä viestiä Katille ja kysyin kuinka saisin lisää vauhtia, jotta hölkkäys joskus muuttuisi ihan juoksuksi. Hän komensi intervallitreeniä lääkkeeksi. Niinpä solmin kengännauhat tänään vetäen henkeä syvään. Tiesin, ettei se ole helppoa.


IMG_8898

Eikä se ollutkaan. Jaksoin juosta ns. täysiä ekasta spurtista puolet. Viimeiset spurtit vetelin vain kovalla juoksuvauhdilla. Muuten kävelin. Tulipahan tehtyä kuitenkin. Ensi viikolla lisää.


Nuo kuvassa näkyvät urheilusukat ostin viime viikolla Lindexistä. Harvoin aikuisten puolelta löytyy sukkia koossa 34-36. Täytyy sanoa, että noin hyvin jalkaan istuvia sukkia en ole varmaan koskaan omistanut. Jatkossa ostan kaikki sukat lasten puolelta?


Sitten viikon tunnustus. Olen snapchatissa. Saa lisätä.


IMG_8910IMG_8912

Lomalla kun tuli sulatettua tuo pakastin, niin nytpä olen lastannut sen jäätelöllä. En muista koska olen viimeksi omistanut näin paljon jäätelöä. Ajattelin maistaa tänään muutamasta putelista. Noms! Ihanaa, kun nykyään on niin paljon erilaista tarjolla.


IMG_8916

Nyt voisinkin mennä lappaamaan noista jotain lautaselle ja viritellä tv oikealle taajuudelle. En oikein osaa päättää katsoisinko Rakastunutta Shakespearea vai jotain hömppäkomediaa.

Hauskaa perjantaita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti