keskiviikko 19. elokuuta 2015

Vieläkin heittää

Sohvan pohjalta taas moikka! Illan leffaksi valikoitui Iron Man 2. Netflix on jotenkin välilä niin tosi mahtava värkki ja välillä siihen tulee totaalikyllästyminen. Maanantaina löysin sieltä helposti meille hyvän leffan, mutta tänään alkoi jo vähän tökkiä. Mikään ei muka vaikuttanut tarpeeksi hyvältä. Luultavasti genren vaihtaminen voisi välillä myös auttaa, mutta mies ei jostain syystä innostu romanttisista komedioista..


Tänään on ollut jännä fiilis koko päivän. Aamulla säikähdin jotain naapuria hississä ja arvasin, että ihan kaikki muumit ei lähtenyt mukaan sängystä noustessa. Kuumetta ei oikeastaan ole, mutta vähän sellainen puolikuntoinen aivosumu päällä. Ei pahasti kuitenkaan. Jotenkin luulen, että nykyinen parempi peruskunto vaikuttaa siihen kuinka kovana pienen kesäflunssan koen? Olen toki syönyt marjojakin tosi paljon kesäloman aikana, että vastustuskyvystäkin löytyy potkua. Jään elättelemääm toiveita, että huomenna voisi jo puuhailla jotain muutakin töiden jälkeen kuin valikoida leffaa Netflixistä.


Untitled//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Mun hienosti alkanut kotitouhuilu loppui kuin seinään tietysti tässä kipeillessä, joten huomiseksi pitäisi kyllä keksiä jotain pientä puuhaa, jos kunto jo antaisi myöten sen verran. Aina täältä tuntuu jotain järjesteltävää löytyvän.

Untitled

Nyt taidan kipata suukkuun pari jättivattua ja sitten kaadun sänkyyn. Huomenna paree päivä taas, eiksje!

//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti