maanantai 21. syyskuuta 2015

Bloggaajabrunssi Aula Cafessa

Iltaa ihanat! Miten menee, oliko viikonloppu rentouttava?

Mun sosiaalisen ja valokuvauksellisen viikon kruunasi tänään bloggaajabrunssi. Oltiin mietitty jo alkukesästä jotain tekemistä porukalla, mutta jotenkin yllättäen se kesä meni ohi. Onneksi saatiin järkättyä sentään näin alkusyksystä brunssi, sillä bloggaajien tapaaminen on vaan joka kerta yhtä kivaa.

Valittiin paikaksi tällä kertaa Aula Cafe, jossa kävin itse asiassa jo viikko sitten ekaa kertaa syömässä. Uusinta ei haitannut yhtään, koska ruoka on Aula Cafessa hyvää ja tarjolla on mukavan paljon erilaisia asioita. Valkkasin lautaselleni vihreää, kesäkurpitsaa, bataattia, porkkanaa, paprikaa..

IMG_4608

Jälkkäriksi oli tarjolla muutamaakin erilaista makeaa. Hyvin maistui kahvin kanssa. (Näiden kuvaamisen vaikeuden voi seuraavat vajaan 24 tuntia käydä katsomaassa Riikan mystorysta snäpissä: @riikkamikkola..)

IMG_4637

Viihdyttiin syömässä ihanan pitkään. Pöydän ympärille meitä kerääntyi Santsikuppi-Riikan lisäksi Reetta, Victoria, Susanna, Maija, Jenna ja Riikka. Istuttiin ulkona, kun tämä takakesä edelleen lämmittää sen verran hyvin. Ampiaiset ovat kuitenkin aikataulunsa mukaisesti alkaneet sekoilla ja häiritsivät meidän rentoa sunnuntaielämää pörräämällä vähän väliä ympärillä, mutta kukaan ei sentään saanut piikistä.

IMG_4694

IMG_4707

IMG_4770

Neuletakki Zara - paita festareilta - housut Only - kengät ConverseBrunssitteluasuksi valikoitui farkut, koska.. noh, yksinkertaisen helppoa. Olen viihtynyt Onlyn farkuissa aika hyvin viime aikoina ja mitäpä sitä hyvää vaihtamaan ennen kuin tippuvat päältäni. Radio Rock -paita on yksi parhaista vaateostoksistani tänä vuonna ja harmaan kaveriksi sopii hyvin tuo tämän syksyn muotipunainen.

Pikkumiitistä kipitin käymään Hansassa, kun Reetta kertoi meidänkin H&M:llä olevan niitä uusia meikkejä ja himoitsin jo eilen Tampereella yhtä huulipunaa. Kaupungilla oli hirveästi väkeä, koska tänään oli joku ihmeen Turun päivä ja äsken muuten pihalla oli ilotulitus. Olisi ollut hyvä tilaisuus mennä ottamaan kuvia, mutta kertakaikkiaan tarvitsin tähän iltaan vain lepoa. Nyt on muutenkin jo nukkumaanmenoaika :)

Asukuvat musta otti Jenna ja Riikka.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti