sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Eilisen meikki

Alusta asti tässä jalkapallohulinointiharrastuksessani olen halunnut meikata ja lakata kynteni joukkueen värien mukaan. En tiedä mistä tämä tällainen on pälkähtänyt päähäni, mutta pidän siitä, kun ei tarvitse arpoa hirveästi miten meikkaisi pelipäivinä.

Interin kanssa on vähän epäilyttänyt kuinka sininen luomiväri sopii sinisilmäiselle tytölle, mutta yllättävän hyvin onneksi. Kiitän myös hartaasti jotain ylempää voimaa, ettei Interin väri ole oranssi tai keltainen. Niiden kanssa voisi nimittäin tulla ongelmia. SJK:n kultamusta oli mun silmille ihan paras.

IMG_5150

Kuvasta puuttuu huulipuna. Luulin ottaneeni sellaisenkin kuvan ennen kuin lähdin eilen pyöräilemään Kupittaalle, mutta en mä sitten vissiin tallentanut sellaista mihinkään.

Meikkiin käytin näitä:

IMG_5855

IMG_5868

Kulmat: Isadoran kulmaväristä tuo vaaleampi, Diorin kynää vähän alle ja koko homman päälle Lumenen geeliä.

IMG_5871

Naama: Rimmelin BB-voide, Kubiss Londonin puuteri ja Isadoran paletista peiteväriä sekä korostusta poski- ja kulmaluille.

IMG_5885

IMG_5917

Silmät: Maybellinen kajal, essencen ripsari (ihana!!) ja luomille alusaineeksi Wet n Wildia (paree kuin Urban Decay). Luomiin väriksi Diorin ja Lancomen paleteista nuo ylävasemman värit sekä Diorista keskimmäinen hopeanharmaa.

IMG_5936

Varjostukseen Oriflamen poskipunaa mitä liekään ja huulissa oli hetken verran H&M:n punaa sävyssä Marooned.

Tältä näytin eilen ekalla puoliajalla:

Untitled

Ja sama alhaalta päin toisella puoliajalla..

Untitled

Onko tällaiset päivän meikki -postaukset mielenkiintoisia? Mitkä on sun luottovärit luomilla?

4 kommenttia :

 1. On kivoja! :) Mä oon aika pitkään käyttänyt Grimasin luomivärejä, mutta käytän tosi vähän nykyään, koska pidän luomiväreillä kikkailua jotenkin vaikeana... Pitäis harjoitella varjostusten tekoa tai jotain :)

  VastaaPoista
 2. Mulle luomivärit on aika ok ja helppoa, mutta rajaukset!! Siksi käytänkin tuollasia kajaleja, kun niillä pystyy piirtämään suht helposti ja niiden jälkeä pystyy korjailemaan jotenkin, mutta nesteet onkin vaikee.

  Mut on varjostuksetkin välillä vaikeita. Niihin tarvisi jotenkin superhyvät pensselit millä värittää.

  VastaaPoista
 3. Moi! Missä me voimme ostaa essence merkki Turussa??

  VastaaPoista