tiistai 15. syyskuuta 2015

FC Inter - VPS 14.9.2015

Joo, eilen tosiaan pelailtiin Veritaksella Veikkausliigaa pitkästä aikaa. Vaikka mulla olikin aika kova päivä, lähdin katsomaan osaako turkulaiset kurmoottaa vaasalaisia. Petyin - ei ne osaa. Vaasalaisten kurmoottamiseen taidetaan tarvia koko joukkue seinäjokisia.

Futiksen kuvaaminen oli aivan ihanaa sen jälkeen, kun olin viikonloppuna ja aiemmin päivällä käynyt mukavuusalueen ulkopuolella ottamassa vähän vauhtia. Asetuin istumaan maahan seinää vasten ja aloin pyydystää palloa, ai että mä nautin! Se tunne, kun tiedät mitä olet tekemässä :)

IMG_2243

IMG_2247

IMG_2262

Näistä ukkeleista ei aina oikein tiedä mitä ne on tekemässä. Tässä seuraavassakin kuvassa miekkonen on laskeutumassa avaruudesta kentälle?

IMG_2287

IMG_2292

IMG_2332

IMG_2349

IMG_2381

En tiedä huomaatteko näissä eroa mun edellisiin kuvakokoelmiin, mutta kokeilin näiden käsittelyssä rajua croppaamista, mikä ei ole tyypillistä mulle. Mun kuvat on tähän asti kaikki olleet aidosti niin läheltä tai kaukaa kuin ovat olleet ja jos ovat olleet todellakin liian kaukaa, en ole niitä julkaissut.

Näin vaan joku aika sitten jonkun miehen ottamia kuvia ja ne olivat kaikki ns. tiukkoja. Näyttivät hyvältä, joten iski kateus ja halusin samanlaisia. En kyllä omasta mielestäni saanut näistä yhtään niin hyviä, mutta luulen sillä miehellä olleen paremmat vehkeet ;) Jos futiskentän laidalla miehellä ei ole täyskenno, niin on kumma homma. Välineurheilua ja kilpavarustelua tämäkin laji on tietysti ;)

IMG_2394

IMG_2494

Veritas oli täysin erilainen auringonlaskun jälkeen. Valot tekivät miehistä terävän näköisiä, vaikka kaikkien harmiksi se ei heidän peliinsä tarttunut kuitenkaan. Se terävyys. Kuvaaminen oli virkistävän erilaista eri valossa ja kuvien käsittely jälkikäteen myös. Ekaa kertaa olin oikeastaan aika innoissani stadionista!

IMG_2519

IMG_2546

IMG_2556

IMG_2611

Lähteen Juhosta piti ottaa pari kuvaa, koska SJK. Vaikka olikin Vepsun paidassa. Jokohan Juho tulee pian takaisin Turkuun pelaamaan?

IMG_2648

Pelissä tapahtui käänne viimeminuuteilla, kun Njoku vaihdettiin sisään. En ole koskaan moista kentälletuloa nähnyt. Mies kirjaimellisesti vei pallon maaliin ja jonkun ukkelin mukanaan. Ihan samantien vaihdon jälkeen. Harmi, ettei tyyppi ollut kentällä jo avauksessa. Ehkä olisi tapahtunut vähän enemmän..

IMG_2713

IMG_2728

IMG_2791

Njokun maalikuvassa on kyllä vähän silmä herpaantunut, kun en rajannut sitä pahemmin enkä edes suoristanut kunnolla. Mutta tällasia kuvia tällä kertaa. Seuraavaksi olisi futista jo heti torstaina, mutta jos silloin sataa vettä, niin taidan skipata. Sitten menen viimeistään, kun SJK tulee Turkuun.

2 kommenttia :

  1. Erilaisia kuvia edellisiin verrattuna, mutta aivan mieletön tunnelma näissä! Loistavia otoksia siis jälleen kerran, sie olet vanginnu hienosti matsin ytimen ja avaruudesta laskeutuvat tyypit. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Vaikka erilaisia kuin ennen, tärkeintä, että tunnelma välittyy. Luulen, että ensi kerralla pysyn omassa normaalissa linjassani ja teen lopuksi pari näitä tiukempia rajauksia.

    VastaaPoista