lauantai 12. syyskuuta 2015

Huonomuistisen lauantailenkki (ei mikään makkara!!)

Pitäskö huolestua, kun mies on ladannu puhelimeensa assistentin ja nyt juttelee sen kans? "Tell me something funny" ja assistentti vastaa jotain sekavaa. Luulen, että toi ei eroa paljon tästä nykyajan snäppivillityksestä.. (Tekoäly kuulemma valtaa maailman ihan justiin..)

Tykkäättekö tästä takakesästä vai pitäiskö ilmastonmuutos jotenkin pysäyttää? Torstaina olin ihan tuskissani, kun olin ottanut aamulla takin mukaan ja iltapäivällä oli helle. Eilen töistä lähtiessä ilmassa tuoksui hyvä juoksukeli, mutta en itse sitä lähtenyt kokeilemaan, kun ohjelmassa oli viikon toinen lihaskunto-osuus; jalkaosasto.

Treeni lähti käyntiin lepposilla kyykyillä, mutta heti toisena liikkeenä oli askelkyykyt. Sain jälleen kerran todeta olevani hyvin epävarma oikeasta tekniikasta ja toisekseen en omista lihaksia, jotka tukisivat liikkeen suoritusta. Se oli hirveää. Askelkyykyt veivät ihan totaalisesti kaikki voimani ja treeni oli vasta alussa! Suoritin loppuun kiukulla kuitenkin ja ajattelin, etten pääse kävelemään varmaan illalla.

Kun olin makoillut sohvalla puoli iltaa ja missään ei enää niin hirveästi tuntunut, erehdyin miettimään, että no mikäs tässä, pääsinpäs helpolla. Olin niin väärässä kuin vain voi olla. Jokainen nousu tällä hetkellä tästä sohvalta on ihan uskomatonta suorittamista. Luulin, että kävelylenkki vähän vetreyttäisi, mutta paskat, pahemmaksi vain menee. En muistanutkaan treenaamisen olevan tällaista.

IMG_1979

IMG_1980

En toisaalta ole muistanut kaikkea muutenkaan juuri tänään. Pakkasin reppuun kameran ja lähdin reippaana tyttönä kävelylle Kupittaalle tarkoituksena käydä Cittarissa. Muistin vähän ennen Cittaria, etten pakannut ollenkaan pankkikorttia mukaan. Eh. Ihan vähän kirosin. Just, kun olin sitä ennen hehkuttanut snäpissä kuinka ihana ilma ja plaaplaa. Onneksi tuo tekoälyassistentille jutteleva mieheni oli sen verran ihana, että kävi pyörällä heittämässä puoleen väliin matkaa maksuvälineet.

IMG_1986

IMG_2000

IMG_2004

IMG_2042

IMG_2056

Samalla reissulla testailin vähän uutta laajakulmalinssiäni, koska haluan saada kunnollisen tuntuman siihen. Pitää tietää mitä sillä pystyy kuvaamaan ja mitä ei. Kaikkea muuta pystyin kuvaamaan, mutta erään kukkapenkin kauimmaiset istutukset olivat vähän vaikeat ja siitä pusikosta en lopulta kuvaa edes tehnyt julkaistavaksi.

Huomenna jatkuu reisilihasten lepyttely ulkoilun merkeissä, huh. Jännä miten tämän kaiken liikkumisen myötä ruokavalioni on alkanut mystisesti uudistua ja toisaalta osittain palautumaan vanhaan. Olisin tänään ostanut raakasuklaapakkauksen Cittarista, jos siellä vain olisi myyty sellaisia.

Muistan jossain vaiheessa ajatelleeni silleen, että jos pitää suklaata syödä niin sama kai se on Fazeria vetää. Nyt taas ajatusmaailma on raakasuklaan puolella. Taiteilijan vapaudella vaihdan puolta varmaan tuossa kuukauden päästä, kun rakastamani piparisuklaa rantautuu kauppoihin. Sitä odotellessa.

Jättäkäähän kommenttiboxiin vinkkejä selvitä askelkyykyistä ja treenin jälkeisestä lihasjumista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti