tiistai 8. syyskuuta 2015

Iltahommia

Tänään oli tarkoitus viettää tehokas iltapäivä kotona, kun kerrankin kalenterissa oli ihan omaa aikaa. Työpäivä kuitenkin vähän venyi ja olin kotona vasta 17:30. Eipä siinä kauaa ehtinyt ihmetellä vaan tuumasta toimeen vaan heti.

Keitin teetä, katselin snäppejä pari ja sitten ryhdyin ruuanlaittoon.

IMG_1756

IMG_1774

IMG_1780

IMG_1797

Tuon mielettömän tammenlehväpensaan ostin eilen Wikken alakerran S-Marketista. Arvuuttelin missä kaupassa jaksaisin käydä ja lopulta kuitenkin se sillä hetkellä lähin voitti. En ollutkaan käynyt tuolla ostoksilla pitkään aikaan ja ihmettelin miten mielettömän isot valikoimat siellä oli eri salaatteja, yrttejä ja hedelmiä. Hyvä kauppa!! Meidän lähikauppa ei aivan yllä samaan, mutta pätevä sekin tietysti on.

IMG_1768

Nyt on aika mukava väsy. Henkisesti mukava siinä mielessä, että kävin jo aamulla lenkillä ja siivoilin ennen ruuanlaittoa keittiössä. Aamulenkkeilylle peukku siitä, että tällainen töissä myöhään roikkuva ehtii tehdä kotona muutakin kuin makoilla sohvalla iltaisin. Tuntuu silleen aika normaalilta, kun kotitöiden jälkeen voi lösähtää sitten lopulta sohvalle. Yleensä ajankäyttöni koostuu valinnoista. Tankkipeli - urheilu = nykyään urheilu. Siivoaminen - ystävien treffailu = toivon, että jatkossa kalenterissa olisi molemmille aikaa kuten tällä viikolla tuntuu olevan. Nettishoppailulle ei tänään jää nyt aikaa, koska tv:stä alkoi Hottikset ja mun on pakko katsoa se. Shoppailla olisi kuitenkin pitänyt, koska tarvitsen jonkun protskumömmöjauheen ja spirulinaa. Saa suositella protskumömmöjä.. Haluaisin jonkun hyvän kasvisproteiinijauheen tai sit 100 % isolaattia tms. En osaa edes puhua näistä enää ääneen, kun en ole nauttinut palkkareita yli vuoteen.

Noniin, nyt ne Hottikset. Voi jee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti