tiistai 15. syyskuuta 2015

Jännittävin maanantai ever

On ollut niin jännittävä ja kiireinen maanantai, etten siitä kerkeä nyt sen kummemmin turinoimaan, koska haluan vaan äkkiä sänkyyn. Mulla on ollut tänään 2 eri kuvauskeikkaa, joista toinen toki omaksi iloksi vaan Veritaksella. Se eka oli ihan pirun jännittävä, huh. Onneksi tuli silloin joskus kierreltyä ihan oikean lehtikuvaajan mukana, niin oli kuitenkin vähän jonkunlainen ajatus miten kuvata niissä olosuhteissa, joissa tänään olin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos Inter ei olisi pelannut justiin vaasalaisia vastaan, en varmaan olisi jaksanut lähteä edes kuvaamaan. Peli oli uskomattoman tylsää katsottavaa, mutta kuvattavia tilanteita sentään oli muutamia. Alan olemaan itsekin jonkin verran pelottava, kun suu vaahdossa sitten kotona annan viiltävät futisanalyysit siitä kuinka Inter pelaa aina vaan puolustuspäädyssä eikä siellä toisessa, missä ne maalit yleensä tehdään.

Olenhan toki just paras henkilö kritisoimaan pelityylejä, jeah!

Kauheasti olitte bloggaajat päivitelleet tänään blogejanne ja olisi ihanaa nyt makoilla tässä sohvalla seuraava tunti lukemassa, mutta en ehdi sitäkään. Sänky kutsuu! Huomenna sitten futiskuvei, blogien lukemista ja semmottiis. Tämmöttiis. Hyvää yötä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti