keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kahvittelijan taivas: Piece of Cake

Uskaltauduin vihdoin laajentamaan turkulaista kahvilatuntemustani Läntiseltä Rantakadulta jopa Eerikinkadulle asti. Hui! Tai olenhan minä ennenkin Eerikinkadulla kahvitellut, mutta en ikinä aiemmin vielä Kauppahallissa. Kauppahallissa sijaitsee Suomen parhaan leipomon kahvila Piece of Cake.

Piece of Caken hyllyt notkuivat toinen toistaan mehukkaampia kakkupalasia ja muita ihania palleroita, ai että. Tiesin, että tuo kahvila on taivas. Listalla näkyi olevan myös mochaccinoa, joten enköhän mä löydä tieni tuonne uudelleenkin. Tänään tarjottimelle valitsin kuitenkin vain teetä, kun oli jo ilta. Mochaccino jääköön jatkossakin viikonloppuihin.

Treffikumppanini halusi suolaista ja makeaa, joten tein samoin. Jälkkärini oli tummaa suklaata ja vadelmaa. Ei varmaan tarvitse edes mainita erikseen oliko se hyvää.

IMG_2810

IMG_2820

Tällaiset hetket keskellä kiireistä viikkoa tekevät uskomattoman hyvää. Meillä oli toisen emännän kanssa niin hurjat keskustelut, että Kauppahallista melkein jo sammui valot ennen kuin tajusimme lähteä ulos. Viestintää ja valokuvausta, varmaan parhaat keskustelun aiheet taas hetkeen. Molemmista asioista kun minunkin tämä viikko on tehty.

Nyt kipinkapin jääkaapille, ihanaa keskiviikon jatkoa teille! ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti