sunnuntai 6. syyskuuta 2015

LivBox syyskuu 2015

Spoilasin itseni jo keskiviikkoiltana uusimman LivBoxin suhteen. LivBox-postauksen klikkaaminen blogeissa on yhtä jännittävää kuin oman boxin aukaiseminen. Jotenkin toivoin, että mun boxi olisi ollut se, jossa oli tukkaöljy, mutta aika sama sitten loppujen lopuksi. Sain tietysti sen, jossa oli se tukkamaski.

IMG_1677

Lumene Blueberry kulmien muotoiluvaha: Tästä tykkään. Olen joskus opiskelijabiletysaikoihin omistanut Lumenen kulmavahoja niin värittömänä kuin värillisenäkin. Tämä meni tietysti heti käyttöön.

Clarins Beauty Flash Balm: Kokeilin tätä eilen kosteusvoiteena meikin alla, ihan jees. Mietin siinä testatessa, että edellisessäkin boxissa oli naamarasva enkä todennäköisesti saa näitä kaikkia avattuja puteleita käytettyä loppuun vielä pitkään aikaan. Voivoi.

IMG_1689

Maria Nila Luminous Colour Masque: okei, olisin tosiaan halunnut sen öljyn, mutta sain tämän. Eikä tämä nyt sitten loppujen lopuksi sen huonompi vaihtoehto ollut. Oikeastaan aika kiinnostava. Hoito värjätylle tukalle, tuoksui melkein purkalta, nams. Vegaanius ihan hauska lisä tämän tuotteen kohdalla.

IMG_1706

Dermalogica Daily Microfoliant: Tää on joku riisipohjainen kuorinta. Hmph. En ole vielä testannut. Saa nähdä koska muistan testata, kun vähän huonosti tulee kuorittua ihoa. Pitäisi kyllä varmaan sitäkin harrastaa.

Carmex Classic huulivoide: argh kuinka tylsää. Olen haalinut vuoden sisällä itselleni hirveän kasan huulirasvoja enkä saa niitäkään käytettyä varmaan koskaan pois. Ymmärrän toki, että tämä Carmex on varmasti tulevan talven pakkasilla ihan hyvä olemassa. Mutta silti. Jokainen voi mennä kauppaan ostamaan Carmexia, jos nappaa.

Trind Nail Repair Natural kynnenvahvistaja: Tällä en aio tehdä mitään. Vien sen Seinäjoelle eräälle kynsiharrastajalle sitten joskus. Mulla oli kynnet vuoden tosi huonossa kunnossa, mikä oli eka kerta mun elämässä. Mulla on aina ollut tosi vahvat kynnet ja olenkin naureskellut kuinka niistä huomaa, että juustoa on tullut syötyä. Noh, enpä tiedä oliko kyse kuitenkaan juustosta vaan tämän kesän jäljiltä huomasin yhtäkkiä kynsien kovuuden palanneen ja uskon, että kyse on ennemminkin d-vitamiinin ja kalsiumin pyhästä liitosta. Lenkkeilin koko kesäloman eli sain aurinkoa eli d-vitamiinia, joka auttaa kalsiumin imeytymisessä.

Tuleeko sun harrastettua ihonkuorintaa? Vahvistatko kynsiä ravinnolla vai tällaisilla ulkoisilla tuotteilla? Mitä sinä toivoisit LivBoxin sisältöön? Itse kaipaan ihan hirveästi meikkejä! Luomivärejä ja kaikkea ihanaa uutta. Alkaa tosiaan kaikki rasvat riittämään hetkeksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti