lauantai 19. syyskuuta 2015

Suomi - Montenegro 17.9.2015

Myöhäistä perjantai-iltaa. Vihdoin kerkesin käydä läpi eilisen futismatsin kuvat.

Tuli aika puskista ihan viikko tai pari sitten, että täällä Turussa on taas maajoukkueen peli, vaikkakin tällä kertaa naisten. Jotenkin alkoi kiinnostaa ajatus naisten jalkapallopelin kuvaamisesta ja näin jo mielessäni kuvia, joissa naisten ponnarit ja letit viuhuvat taivasta vasten.

Aikatauluni juuri eiliselle oli aikamoisen tiukka, mutta paikasta toiseen sinkoilemalla päädyin Veritakselle ehkä 10 minuuttia ennen pelin alkua ja ehdin ilmoittautua kuvaajaksi. Huh.

Kuvia tuli vähän enemmän kuin miesten peleistä. Johtuu aika pitkälti siitä, että naiset pelasivat aktiivisesti. Olin ihan fiiliksissä siitä kuinka mahtava peli! Luulen, että osaltaan asiaan vaikutti se mieletön tunnelma, minkä katsomo sai aikaiseksi. Se ei kai välittynyt tv:n kautta.

IMG_2881

IMG_2914

IMG_2960

IMG_2976

Heti alkuun pienesti ärsytti kuvausolosuhteet. Piti päädyssä jonkun laidan takana kenata. Ei yhtään hyvä mulle, koska olen nyt puoli kautta kuvannut maassa istuen. Kollegoilla oli sentään tuolit mukana:

IMG_2989

IMG_3010

IMG_3037

IMG_3105

IMG_3113

IMG_3167

IMG_3266

IMG_3273

IMG_3324

IMG_3326

IMG_3385

IMG_3427

IMG_3438

IMG_3509

IMG_3575

Toisella puoliajalla lopun ajasta isuinkin sitten maassa, kun kulmasta löytyi pieni aukko aidassa. Paljon paree kuvakulma!

Mun mielestä peli oli tosiaan ihan paras, mutta pari miestä on antanut ymmärtää, että ihan kakka, kun akat ei saanu palloa maaliin, vaikka paikkoja kyllä oli. Mun mielestä taas just hyvä, kun ne haki niitä paikkoja paljon enemmän kuin miehet koskaan. Toki siinä nyt sössittiinkin muutamat potkut, mutta meni se pallo sentään kerran edes maaliin asti. Se riitti voittoon.

IMG_3645

Hämärtyvät illat tuovat taas haastetta kuvankäsittelyyn. Tätä täytyy opiskella lisää heti, kun tässä vaan tulee aikaa sen verran. Montenegron peliasu oli vaikea, kun Suomella taas just hyvä.

Mitä tykkäätte näistä otoksista? Katsoitteko pelin tv:stä/paikan päällä?

2 kommenttia :

  1. Hienoja kuvia! Jotenkin sellanen kiva hämärtyvän illan fiilis, varsinkin viimeisissä :) Koska mennään taas ottamaan treenikuvia ja tekemään kuntopiiriä? ;)

    VastaaPoista
  2. Jei! Kiitti! :)

    Ihan millon vaan! Oon treenannu nyt lihaksia, niin en enää jää ihan kolmanneks pyöräks teidän kaa kuntopiirissä ;D Mut silti ehkä vähän.. :D Vai tuunks kuvaa koripalloa? ;)

    VastaaPoista