torstai 24. syyskuuta 2015

Täydellinen raakasuklaa ja kuulumisia

Meillä pyörii tv:ssä Elementary, joka on sen verran hyvä sarja, että minunkin ehkä kannattaisi siihen keskittyä juuri nyt eikä touhuta kaikkea muuta. Toisaalta, blogia kirjoittaessa olen aina pitänyt pienestä taustahöpötyksestä. Ennen vanhaan kuuntelin tankkipelimiehiä mumblessa tai tessussa, kun kirjoitin, mutta kosahtaneen emolevyn takia sellainen ei nyt ole oikein mahdollista.

Niin se on tämäkin viikko jo torstaissa menossa! Huomenna taas perjantai. Viikot tuntuvat menevän nopeasti - oli sitten ohjelmaa tai ei. Viime viikko oli superkiireinen, kun taas tällä viikolla olen yrittänyt elää rauhallisemmin. Olen ollut kotona kaikki illat ja saanut paljon aikaiseksi.

Olen treenannut lihaskuntoa parina iltana ja yhtenä kävin lenkillä pikaisesti. Eilen siivoilin keittiötä ja tänään mulla oli lepopäivä. Kävin pyörähtämässä Hansassa pikaisesti, koska kynähamepakkomielteeni otti yliotteen. Löysin hameen, mutta niin löysin myös ihan parasta raakasuklaata. Olen niin koukussa tähän!

IMG_5135

Oletteko maistaneet? Mikä on teidän tän hetken suklaalemppari?

Nyt väsyttää sen verran ihanasti, että taidan kohta haluta mönkiä peiton alle. Sitä ennen pitää vielä iltapalaa. En pysty menemään nälkäisenä nukkumaan. Vaikka väsyttäisi kuinka.

Huomenna koitan ehtiä vähän pitemmälle juoksulenkille, koska jotenkin pää ja keho kaipaa sellaista jo ihan hirveästi. Niin pal kauhiast! Pitää myös laittaa kynnet lauantain väreihin.. ;) Olen nimittäin lähdössä Valkeakoskella käymään kamerakalustoni kanssa. Viikonloppuna taas siis urheilukuvia luvassa blogiin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti