torstai 24. syyskuuta 2015

Työasun päivitystä

Mulla olisi pari uutta vaatekappaletta hankintalistalla, mutta en taida tällä viikolla viitsiä keskustaan. Toivon, ettei niiden hankkimiselle tule niin kiire, että on pakko lähteä livenä kauppoihin, koska nettishoppailukin on kuitenkin ihan mukavaa.

Tarvitsen ensinnäkin uuden jakkutakin.

Kun viime viikolla tulin töistä kotiin, huomasin jakkuni revenneen saumasta. Jo toisella käyttökerralla. En tiedä miten olin onnistunut tuossa, mutta jakku oli kyllä ns. halpavaatetuotantoa. Tulen tarvitsemaan vastaavaa vaatekappaletta ihan varmasti töissä vielä, joten hankintalistalla se on kyllä ihan ensimmäisenä.

Kävin tutkimassa millaisia vaihtoehtoja House of Brandon tarjoaa vähän siistimmiksi yläosiksi ja ujutinkin mukaan myös yhden paidan, joka näin syksyllä sopisi erittäin hyvin jakun alle.

Desktop1

Vila Viollay Blazer / Vila Softial Top / Vila Viflourish Fall BlazerToinen puoli mielessäni kummittelevaa asua on joko housut tai kynähame. Haluaisin kynähameen joustavaa kangasta, jolloin voisin yrittää yhdistää siihen myös vähän isomman neuleen. Pitäisi päästä kokeilemaan, jotta tietäisin voisiko se toimia.

Desktop2

Vila Viggi Pencil Skirt / Vila Zebrana SkirtSeeprahameenkin mä vielä joku päivä hankin! Tai jonkun seeprakuvioisen paidan. Oon päässyt leopardista yli ja siirtynyt seeproihin, heh. En vaan vielä omista mitään seepraista.Onko teillä vinkkejä mistä ostaa laadukas ja kestävä jakkuyläosa?* postaus sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti