perjantai 4. syyskuuta 2015

Uudet tuulet

Hei vaan.

Viikko on hurjan pitkä aika olla bloggaamatta. Tai siis 5 päivää. Alkuviikko meni muissa menoissa ja loppuviikosta olen yrittänyt saada wordpressiä tekemään niin kuin haluan välillä miettimällä pitäisikö kuitenkin bloggeriin takaisin.. En jostain syystä kuitenkaan enää halua bloggeriin, vaikka koenkin wordpressin ulkoasuasioissa aika kankeaksi. Onneksi lopulta löysin omaa silmää tyydyttävän version ja sain vielä boyfriendiltä vähän apua domainasioiden kanssa.

Näin tässä tosiaan kävi, että muutin pois Kaduilla-portaalista.

Olin miettinyt asiaa jo aiemmin, mutta lopullinen päätös syntyi itsestä riippumattomista asioista tällä viikolla ja tässä sitä nyt sitten ollaan. Toivottavasti tekin pysyitte mukana tässä muutoksessa ja kliksuttelette blogin seurantaan bloglovinista, josta tämä uusi osoite löytyy jo. Faceen päivittelen postaukset edelleen samalle sivulle kuin ennenkin.


Onko teillä mitään sanottavaa Kaduilla-taipaleesta ja mitä toivotte jatkossa postausaiheiksi?


Ajattelin kerrata tätä viikkoa tässä postauksessa muutenkin, koska kaikenlaista muutakin on tapahtunut.


Ensinnäkin maanantaina ensimmäinen asia, jonka tein, oli Rajalan verkkokaupasta uuden objektiivin tilaaminen. Oli manic monday ja tarjouksessa 24 mm/2.8. Olen monta syksyä jo miettinyt laajakulmaa kokoelmiini, mutta aina kuitenkin unohtanut sen. Nyt tuo tarjous tuli kuin manulle illallinen. En montaa hetkeä miettinyt haluanko obiskan, koska se oli täysin selvää. Kiinteä valovoimainen putki on aina sijoituksena samaa tasoa kuin rahaa laittaisi pankkiin.


Maanantaina mielessä oli muutenkin valokuvaus, koska mulla oli valokuvaustreffit Jennan ja Riikan kanssa. Laitoin tyttäret juoksemaan kilpaa ja otin kuvia. Niitä kuvia onkin jo ollut nähtävissä kaksosten somessa ja voisi kuvitella, että postaustakin on luvassa jossain vaiheessa :)


P8310159

P8310163

IMG_0825
Tiistaina mulla oli kaupungilla treffit Maaritin kanssa. Käytiin taas vaihteeksi Cafe Artissa, heh. Mistähän muualta keskustan kahviloista saisi mochaccinoa?

Maaritin kanssa on aina niin ihana jutella kaikesta luovuutta vaativista asioista, koska Maarit näkee esimerkiksi mun kuvat sillä tavalla kuin ilmeisesti teistä useimmat näkee. En osaa selittää sitä, koska mulle on ollut mysteeri tyyliin aina, mistä se kommentti mun futiskuvista tulee "ne on erilaisia". Koska mä vaan otan ne kuvat. En hae niillä mitään erilaisuutta, se on joku taikuus ilmeisesti mun silmän, kameran etsimen ja kuvanottonappulan kesken. Painan nappulaa ja kuvista tulee sellaisia kuin tulee. Ehkä mun 70D on vaan niin hyvä? :D Maarit otti nää ja näissäkin on taikuutta:

IMG_0870
IMG_0879

Keskiviikkona taisin alkaa säätämään näitä blogijuttuja, mutta eihän siitä valmista tullut. Torstaina eli eilen olikin taas ohjelmaa. Fyssari ja sen jälkeen Rajalasta hakee se uusi linssi. Silleen kivasti puoli tuntia ennen fyssarille menoa kuulin, että Pippuri oli jouduttu lopettamaan. Se ajatus on edelleen aika kamala. Mun mielestä Pippurin olisi kuulunut elää vielä pari vuotta lisää. Mutta eipä sitä kissaa enää hengittämään saa, joten kai tämän asian kanssa vain pitää elää. RIP.

Fyssari runnoi mun rintalihakset siihen kuntoon, että ne on tänään vallan kosketusarat.

Uusi objektiivi on tietysti päässyt heti testikäyttön:

IMG_0904

IMG_0906

Ja kattokaa mitä löysin sittenkin Kupittaan Cittarista!!

IMG_0910

Se on nyt sitä sitruunalimukkaa, josta kouhkasin pari viikkoa sitten. Se majaili niin vaikeassa paikassa, etten silloin heti huomannut. Eli pienten cokis- ja jaffapullojen hyllyssä alimmaisena.

Luontokuva uudella linssillä:

IMG_0951

Jotenkin tuntuu, että toi linssi on aivan loistava yleisbloggauslinssi. Sillä pääsee kohteen lähelle, mutta toisaalta ulkona saa sopivan laajakulmaista kuvaa. Sisäkuvauksessa mahtavana lisänä 2.8 aukko. Tykkään!

Helpottavaa, että nyt on just tämä hetki. Objektiivi kotona, Pippurilla rauha, blogi valmis ja mulla suklainen tiikerikakku keittiössä odottelemassa. Kova on viikko ollut. Huomenna jatkuu futiksen parissa. Jos haluutte nähdä meikäläisestä vilauksen; katsokaa tv:stä TPS:n peli kemiläisiä vastaan. Siellä mää meinaan olla kentän laidalla.

2 kommenttia :