tiistai 29. syyskuuta 2015

Uus tukka ja 1-2 muuta sanaa

Musta tuntuu, että tuon lauantaisen Valkeakosken keikan jälkeen tuli sotkeennuttua jalkapalloon paljon enemmän kuin koskaan oli SJK:n jälkeen tarkoitus. Oon miettinyt monelta eri kantilta kirjoitinko jostain jotenkin väärin, mutta kuitenkin aina tullut lopputulokseen, että siltä musta just sillä hetkellä tuntui. Koska en tiedä mikä kuuluu jalkapallokannattajien etikettiin, teksti saattoi vaikuttaa aika kärkkäältä? Kyseessä oli mun oma henkilökohtainen ensivaikutelma asiasta verrattuna siihen millainen huutojen pyörremyrsky urheilustadion voi olla, jos ihmiset kovin eläytyvät peliin.

No okei, tiedän mä futiskannattamisesta kuitenkin sen verran, että esimerkiksi Seinäjoella kannattajien katsomossa ei saa lakata kynsiä kesken pelin. Been there done that ;)

Noh, iteppähän kirjoitin, joten huomenna onkin sitten oikein mukavaa lähteä katsomaan miltä seuraavaksi tuntuu. Tuntuu tai ei, ainakin mulla on superpaljon inspiraatiota nyt valokuvaamiseen Veritaksella. Enemmän kuin koko kautena! Jos siis vielä huomisenkaan jälkeen en ymmärrä turkulaista jalkapallokulttuuria, yritän jatkossakin sitten vaan keskittyä taiteen tuottamiseen.

Huomaatteko, turkulaisuuteen voi olla jotenkin todella vaikea päästä sisälle? Ensin asiakaspalvelu, nyt käyttäytyminen muuten vaan.

Tänään kävin kampaajalla ja siellä oli asiakkaana eräs todella suulas emäntä. Hän puhui ihan sujuvasti turkua, joten oletan hänen olevan alkuasukas. Kovin hän höpötti menemään ja loput kampaamosta istui hiljaa. Mikäs siinä, mun mielestä turkua on ihan mukava kuunnella, kun sitä joku tosiaan puhuisi vaan tarpeeksi hyvin ja etenkin paljon. Voiskohan futiskannattajat huudella jotain loruja turuksi? Ette te tätä peliä voittaa haluis? Joo vai?

Noniin nyt unohdan futiksen ja turkulaiset sananlaskut! Uus tukka!!

IMG_6187

IMG_6269

IMG_6297

Keskimmäistä kuvaa en osannut käsitellä. Mun tukka on siinä jotenkin ihan pinkki.. Ja vikassakin kuvassa se näyttää punaselta. Oon viime aikoina nähny aika monessa kuvassa hiukseni punertavana. Kai ne sit on vähän sellaset? Se ei ole ollut tarkoitus mitenkään, mulla on omaa hiusta johonkin puoliväliin päätä ja loput värjättiin nyt tänään suurinpiirtein samalla sävyllä. Tykkään! Tuli just hyvä. Ja nyt on taas vähän etutukkaakin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti