perjantai 16. lokakuuta 2015

FC Inter-FF Jaro 15.10.2015

Istahdin juuri junaan. Tämän kyljessä lukee Helsinki. En muista milloin olisin viimeksi pitänyt jonkun ihan rehellisen vapaapäivän töistä. Tulee käytettyä vapaapäivämahdollisuutta aivan liian harvoin. Yleensä juuri silloin, kun sitä tarvii johonkin, kuten tänään I love me -messuille menemiseen.

Palataanpa kuitenkin vielä eiliseen, sillä eilenhän oli pelipäivä! Pitkästä aikaa! Alkoi jo tuntua, että edelliskerrasta oli tosi pitkä aika. Se myös taitaa näkyä mun kuvissa? Otin kuvia pelistä todella vähän, vain 400. En ymmärrä mitä tapahtui. Peli oli jotenkin tosi sekava, kun ensin näytti siltä, että Inter hyökkää ihan kivasti, mutta sitten he eivät kuitenkaan hyökänneet. En saanut oikein mitään kuvia paitsi jotain normaaleja "tässä mies juoksee pallon kanssa kaukana" -väkerryksiä. Pöh.

Keskittymiseeni vaikutti aika paljon se, että minulla oli bloggaajatyttösjoukko huollettavana pelin alussa. FC Inter järkkäsi meille mahdollisuuden tutustua ravintolaan ennen peliä ja katsoa peliä aitiosta. Niinpä saavuin Veritakselle jo ajoissa, kerkesin hörppiä teetä pressissä ja sitten alkoikin kiire.. Otin tyttäret vastaan, saatoin heidät yläkertaan ravintolaan, haettiin ruoka pöytään ja höpöteltiin.

IMG_7586

IMG_7591

IMG_7594

VIP-kausikortilla ja VIP-lipulla pääsee ennen ottelua syömään (ja juomaan) Veritaksen kolmannen kerroksen ravintolaan buffet-ruokaa. Eilen paikka oli niin täynnä, ettei kaikille tainnut riittää edes istumapaikkoja. Meidänkin pöytään tuli pari miestä ruokailemaan, kun meillä oli siinä pari paikkaa vapaana.

Syömisten ja juomisten jälkeen hätyytin Susannan, Victorian, Marian, Jennan ja Riikan vielä kerroksen ylemmäs meidän aitioon ja sitten mun pitikin jo kipittää takaisin alas.

IMG_7613

IMG_7618

IMG_7625

Niin. Sitten ne pelitilanteet..

IMG_7649

IMG_7730

IMG_7706

IMG_7748

IMG_7679

IMG_7783

IMG_7786

IMG_7813

IMG_7834

IMG_7863

IMG_7876

IMG_7903

IMG_7934

IMG_7939

IMG_7956

Vaikka kuvia oli sen 200 vähemmän kuin normaalisti, olen kuitenkin tyytyväinen siihen, että sain julkaisukelpoisia kuvia iltavalaistusolosuhteista näinkin hyvin. ISOssa olisi ollut vaikka kuinka reilusti vielä varaa säätää, joten pimeämpikin olisi voinut olla. Bring it on, kyllä mun 70D kestää!

Kuten kuvien alkupäästä huomaa, pääsin toteuttamaan erään mielessäni jo pitkään muhineen kuvausidean: pukuhuone. Täytyy sanoa, että nuo Interin ukkelit ovat kyllä aivan liian siistejä tyyppejä mun silmään. Voisivat joskus levittää nappikset ja paidat ihan kunnolla pitkin pitäjää, jotta saisi upeita taidekuvia. Lisäksi mietin eilen, että Interin nurmikonleikkaaja voisi ensi kaudella jättää edes yhden apilan johonkin nurkkaan ihan vaan mua varten, kun ne valkeakoskelaiset sössi koko homman.

Onks tää nyt paha, kun valokuvaaja vaatii aivan epäolennaisia asioita urheilutapahtumalta? Mutta tällaista tää on. Olen paikalla kameran kanssa ja ajattelen kaiken etsimen kautta.

Ainiin, oli ihan kiva, kun Inter voitti. Seuraava peli on jo sunnuntaina, jolloin Interin vieraaksi saadaan SJK. Tiedän jo missä päädyssä silloin kuvaan, mutta sitä en tiedä kumman maaleja tuuletan enemmän. On oikeasti tosi vaikeaa elää kahden jalkapallojoukkueen loukussa. Joka tapauksessa, nähdään sunnuntaina, eiksje!

Kiitos tytöt, kun saavuitte paikalle, oli kiva nähä pikaisesti! Kiitos myös FC Inter illan järkkäämisestä!* postaus toteutettu yhteistyössä FC Interin kanssa

2 kommenttia :

  1. Its a good work done. To write vividly about whole event like this makes very very interesting to read. We love to read more from you in the future. Sportswriters are not easy to come by these days. Thanks for the journalism. May I add an opinion here by saying that, Inter has made all of us a proud people. We shall continue to support and cheer them every day. Bravo INTER TURKU FC.
    But let us all remind ourselves that the best way to defend is to attack, can we therefore try to push through the opponents line more than keeping the ball mostly on our half. After all we only win by scoring. Thanks To Fellow Fans. Mama mama mama INTER.

    VastaaPoista
  2. Thank you for the awesome comment :) Keep the spirit up!

    VastaaPoista