perjantai 2. lokakuuta 2015

FC Inter-KuPS 30.9.2015

Kuten joka aamu tällä ja viime viikolla, olisin halunnut eilen nukkua vielä vartin. Joka aamu kuitenkin sängystä nousemisen jälkeen elämä on voittanut. Eilen vain sillä erolla muihin aamuihin, että kävin möyrimässä sängyssä miehen herättyä ja kiljuin "PELIPÄIVÄ! TÄNÄÄN ON PELIPÄIVÄ!". Myöhemmin samana aamuna löysin itseni päivittämästä twitteriä kuinka oon ehkä ihan vähän saattanut seota. Vähän.

Minulla ja suurin piirtein koko muulla maailmalla oli eilen odotukset korkealla Interin pelin suhteen. Siitä pelistä oli saatava voitto. Voiton toivominen on aina vähän vaarallista, koska jos nyt sitten tuleekin häviö.. Vähän kuin siitä Cupin pelistä.

IMG_6306 IMG_6311

Ennen peliä mulla oli treffit yhden tyypin kanssa, joka valaisi mulle vähän tuota Interin kannattajien historiaa. En tosin tiedä olenko nyt tarpeeksi valaistunut, koska mikään ei silti poista tosiasiaa, että urheiluseura tarvitsee kannattajiaan sekä tunnelmaa pelikentälle.

Tuli siinä samalla käytyä ekaa kertaa Veritaksen yläkerran pubissa, joka vaikutti just sellaselta baarilta, jossa itsekin voisin viihtyä kupposen jos toisenkin äärellä. Kuulin, että siellä pubissa järkätään joka pelin jälkeen jälkipelit! Miksi en ole koskaan aiemmin oikein noteerannut? Ja kausi on jo loppu pian! Kyllä jälkipeleihin pitäisi aina mennä!

Poistuin pubista alas kentän kulmille, jossa törmäsin vaasalaistaustaiseen järjestysmieheen. Siinä vaihdettiin muutama sana vimpeliläisistä, seinäjokisista ja kaikesta kotoisasta. Jes!

Kiireesti siirryin keskemmälle odottelemaan, jotta pelaajat pääsevät kentälle. Ajankuluksi otin taidekuvia erittäin pelottavasta Inter-maskotista, joka alkukaudesta heilutti mulle ja eilen hän halusi kätellä. En vieläkään tiedä kuka hän on. Mrrr.

IMG_6319

Kun joukkueet saivat valkattua puolensa, löntystelin kuvauspaikalle. Takaa kuului jo siinä vaiheessa mieletön kannustus enkä voinut kuin hymyillä itsekseni. Ihan mahtavaa!! Miksei tuollaista ole voinut olla kaikissa kauden peleissä? Pitäisi olla!! Tuo meininki on just se, mikä saa ihmiset tulemaan jalkapallopeliin. Ai vitsit!! Kiitos ihan koko yleisölle!! Olitte parhaita koko pelin ajan! Ja niin muuten oli Interin pelimiehetkin..

IMG_6342

IMG_6348

IMG_6373

IMG_6384

IMG_6415

IMG_6425

IMG_6447

IMG_6451

IMG_6500

IMG_6596

Jotenkin tuon ekan puoliajan kuvaaminen toi mieleen vuodet Seinäjoella. Koko ajan joku hyökkäsi jotain laitaa pitkin ja kuvattavaa riitti. Se oli hienoa!

IMG_6640

IMG_6655

Tiedättekö mikä on nappiskuvaajan taivas? Kun joku mies kipittää kentän reunaa random-nappikset molemmissa käsissä.. Tuon tyypin pyydystämisen takia minutkin nähtiin oikein juoksevan ekaa kertaa zoomiputki kädessä. Huhhuh! Mutta en suostunut luovuttamaan ennen kuin on kuva.

IMG_6663

Seuraava kuva oli vaikea. En osannut muokata sitä niin kuin olisin halunnut ja toisaalta tuon pojan kasvonpiirteet ovat kuin barbiekenillä. Ne on tosi helppo mokata käsittelemällä liikaa, joten tässä kuva on nyt raa'an varjoinen..

IMG_6690

IMG_6706

IMG_6720

IMG_6728

IMG_6737

IMG_6766

Joskus se torjunta ei onnistu ja joskus taas onnistuu..

IMG_6787

IMG_6813

IMG_6842

Ja näin. Voittohan se sieltä tuli, kun jätkät oikeen hyökkäs ja yleisö eli mukana!

IMG_6891

IMG_6915

IMG_6921

IMG_6936

IMG_6937

IMG_6955

IMG_6958

Seassa oli nyt muutamia ihan peruskaman kuvia, mutta sentään 1-2 ylitse muiden. Oli hieno kuvauskeikka jälleen kerran kokonaisuudessaan ja pääsin taas testailemaan kameran asetuksia pimeämmissä olosuhteissa. Kuvankäsittelyssäkin testailin joka kuvan kohdalla vähän erilaisia juttuja. Osassa palasin juurille, osassa pitäydyin siinä linjassa kuin aiemmin. Tiedä sitten mikä se paras vaihtoehto on. Onko näissä teidän silmään joku lempparikuva?

Eilinen peli oli jokatapauksessa sellainen elämys kuin jalkapallon pitääkin olla. Peli, joka kuulosti ja näytti jalkapallolta.

4 kommenttia :

 1. Hienoja kuvia tosiaan. Nyt tietty heräs kiinnostus että kuka - tai kummasta ryhmästä - tämä syväkurkku oli, joka valotti kannattajien historiaa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihme ja kumma kun peli on aktiivista ja oma joukkue johtaa niin tunnelmakin paranee:) Cupin pelissä ei näin ollut. Kuva Gnaboyousta tunnelissa on hieno.

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)

  Erään vanhan seinäjokelaisen sanonnan mukaan vastaan tähän, että ei nimillä :)

  VastaaPoista
 4. Haa, te/yleisö kyllä aloitti mylvinnän ennen kuin peli kunnolla edes alkoi ;)

  VastaaPoista