sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Herkulliset hampparipihvit

Tää viikonloppu ei ole mennyt ravinnon puolesta aivan oppikirjojen mukaan, sillä eilen vetäisin kokonaisen pitsan naamariin ja tänään 150 grammaa lahjuskarkkeja, jotka putkahtivat Lindexin goodiebagista. Yh. Olisi pitänyt antaa se pussi varmaan jollekin, koska karkkien syöminen on kaikella tavalla jotenkin liian järjetöntä. Kun eihän niissä ole mitään ihmiselle tarpeellisia ravintoaineita. Pelkkää lisäainetta, värejä ja sokeria. Harmi, ettei tämä ajattelutapani riitä aivan kaikkeen, kuten suklaaseen (no hei onhan kaakao terveellistä eiksje!) ja limsoihin. Karkit on ainoa asia, jota välttelen siksi, ettei niissä ole mitään tärkeää. Lisäksi niiden syömisen jälkeen tulee ihan törkeän huono olo.

Päätin mennä myös pitsalakkoon, joka siis käsittää muiden tekemät pitsat. Jos teen itse, se on ok.

Einekset ovat aika pitkälti samassa lokerossa kuin karkit minun silmissäni, vaikka pakastepitsoja nyt onkin joskus tullut syötyä kuten myös uunissa paistettavia patonkeja. Ruoka on yleensä parasta, kun sen tekee itse. Niinpä kaivoin pitkästä aikaa esiin ihan parhaiden jauhelihapihvien ohjeen. Sujautin uuniin kasviksia pihvien kaveriksi. Pieni yritys syödä vähän paremmin kuin eilen.

IMG_7071

Hampparipihvit:400 g jauhelihaa
2 kpl munia
2 rkl sinappia
1 kpl sipuli
mustapippuria
suolaaUuni 200 astetta 20 min.Syöttekö te karkkia usein? Tuleeko huono olo?

2 kommenttia :

  1. Syön ja silloku syön nii överisti :D noin kerran kahdessa kuukaudessa kun käy leffassa. Sallin sen siks ku se vähä kuuluu siihe hommaan niinku popparitki, hihi xD ja todellakin tulee paha olo ja ummetus kaheks päiväks :D

    VastaaPoista
  2. Hehe :D Mun mielestä se ällötysolo on jotain niin hirveää, että mieluummin oon ostamatta karkkia :D Leffassakin riittää ne popparit :)

    VastaaPoista