tiistai 20. lokakuuta 2015

I love me 2015 - messusaalis

En ollut ajatellut ostaa mitään I love me -messuilta, mutta toisin kävi. Muutama kynsilakka, meikkisuteja, äitille huulipunaa.. Saaliin seassa on myös muutama blogin kautta saatu tuote sekä somekisalahjuksia.

Heti ekassa kuvassa näkyykin blogin kautta saadut tuotteet eli 2 putelia Formula 10.0.6 -asioita. Rescue me on tarkoitettu täsmäaseeksi näppylöitä vastaan ja viereinen get your glow down on naamio. En ole vielä päässyt testaamaan näitä, joten ei sen enempää tässä vaiheessa.

IMG_8081

Isadorat tulivat somekisojen kautta ja Vichysta sain pienen näytteen mukaani.

Kynslakkoja käytiin ihailemassa jo ennen messuille menoa Helsingin keskustassa Cesarsissa ja sieltä ostin väriä vaihtavan Ruby Wingin sekä sain kaupan päälle punaisen OPIn. China Glaze ja pimeässä loistava lakka ovat messuostoksiani. Etualalla pötköttelee huulipuna äitille.

IMG_8080

IMG_8073

Ostin myös inkiväärisuihkusaippuaa ja hammastahnaa, kun halvalla sai.

Pimeässä loistava kynsilakka toimii! Testasin poikaystävän peukaloon lauantaina :D Isadoran mattaruskeat luomivärit olivat turvallinen arkivalinta, koska vihaan kaikkia kimaltavia luomivärejä nykyään. En halua näyttää töissä siltä kuin olisin lähdössä pikkujouluihin tai muuten vaan baariin. Jos nyt vielä jaksaisi töihin meikata joka päivä kunnolla. Jaksatteko te? Käytättekö luomiväriä töissä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti