lauantai 17. lokakuuta 2015

I love me 2015

Mun ensimmäiset I love me -messut on nyt koettu. Sain bloggaajapassin tapahtumaan ja lähdinkin uteliain mielin katsomaan mitä messuilla on tarjota. Mulla oli messuseurana tietysti maailman paras seura eli Hannatic, joka myös kynsiticinä tunnetaan.

Tavattiin Hannaticin kanssa asemalla ysin jälkeen aamulla, kun molempien junat olivat rantautuneet laituriin. Käytiin aamukahvilla Coffarissa (luonnollisesti) ja haettiin mulle Sokokselta piilarinestettä, koska satuin just edellisenä iltana uittamaan piilarini vahingossa misellivedessä. Piilarineste ja misellivesi - älkää ihmiset säilyttäkö niitä vierekkäin, ok?

Keskustasta siirryttiin messukeskukseen lounashommien jälkeen, mikä oli ihan fiksu ratkaisu. Siis syödä keskustassa. Messuilla oli ihan hirveä ryysis ja kun ei tarvinnut kuluttaa aikaa ruuan jonottamiseen, päästiin heti kiertelemään hallia läpi.

Kauneusosasto oli täynnä kiinnostavia näytteilleasettajia ja pysähtelimme tuon tuosta katselemaan meikkejä sekä kynsilakkoja. Olimme niin pyörällä päästämme, ettei kumpikaan oikein osannut edes vetää kameraa laukustaan. Harvinainen tilanne meikäläisen kohdalla.

Myös sellainen harvinaisuus tapahtui, että yhden kynsilakan kohdalla kiljuin "tää on mun, tää on mun, tää on niiiiiin mun" ja seuralaiseni vain jatkoi tyynesti joidenkin ihmeen kynsihileiden ihmettelyä. Arvaatteko ikinä mikä se tuote oli? No tietysti PIMEÄSSÄ LOISTAVA KYNSILAKKA!!!! (Testasin sitä jo miehen peukaloon, koska mun pitää säästää omat kynteni huomiselle..)

Toinen "pakko saada" -tilanne syntyi tämän kuvassakin olevan inkiväärin tuoksuisen suihkusaippuan kanssa. Viereisessä hyllyssä China Glazen kynsilakat maksoivat muutaman euron verran.

IMG_7995

Parin tunnin ihmettelyn ja haahuilun jälkeen olimme ihan valmiit kahville. Siirryimme siis lepuuttamaan jalkojamme pressiin hetkeksi, jossa tapasimmekin Marian. Maria katosi hetken päästä messujen uumeniin ja me perässä evästauon jälkeen. Päädyimme "toiselle puolelle" ja löysimme muotinäytöksen. Hienot valot vaativat kameraa.

IMG_7997

Löysimme myös blogikirppiksen vihdoinkin ja kävimme moikkaamassa muutamia tuttuja naamoja. Esimerkiksi Anskun myyntihommia häiritsimme pitkään :) Mut ihana tyttö! Vieressä olleet Reetta ja toinenkin Anna-Maria tietysti ihanei myös :)

Vaatepuolelta katosimme takaisin kauneuspuolelle. Kävimme hulluttelemassa jossain tyynyjen peittämässä sängyssä.

IMG_8004

Koska yhteisselfieilveilyt olivat niin kovin hauskoja, otimme tilanteesta videopäiväkirjan! Vain teidän iloksenne! Because we can! Enjoy!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mzvXB8FTqN0]

Jonkun tukka tosiaan meni mun naamalle ja päätimmekin poistua paikalta, ettei koko homma karkaa käsistä. Hannatic haaveili hiustenlaitosta, joten istahdimme Biozellin tuoleihin. Hän sai hienon lettikampauksen ja minä myös. En olisi uskonut, että mun tukasta saa jonkun tuollaisen hienon jutun! Tai siis uskoin, koska onhan noita hiuksia tuossa, mistä tehdä, mutta kun se kävi jotenkin niin nopeasti ja näppärästi. Ja vielä sellainen kampaus, jonka voisin ihan hyvin osata tehdä vaikka itse.

IMG_8017

IMG_8027

IMG_8032

IMG_8039

Loppujen lopuksi kello olikin yhtäkkiä jo kuusi ja mun tuli kiire pois, koska kyyti oli lähdössä. Pääsin pois Marian kyydissä sattumalta. Omalta osaltani messuasu oli seuraavanlainen:

IMG_8045

pusero - Lindex
farkut - Only
kengät - VagabondMyöhemmin hieman harmitti, kun emme käyneet luonnollisesti-osastolla ollenkaan. Siellä olisi varmasti ollut kaikkia mielenkiintoisia luonnonkosmetiikkajuttuja yms. Kävikö joku teistä siellä? Mitä jännää tuli vastaan?

Toisaalta myös mietin, että ehkä ensi kerralla voisi lähteä Helsinkiin ihan kahdeksi päiväksi tai ainakin tutustua ennakkoon vähän tarkemmin tarjontaan ja suunnitella jonkinlainen täsmäiskujen sarja. Messuilla riittää kierreltävää vähintään kahdeksi päiväksi, jos ei aivan kolmea viitsi. Yhdessäkin päivässä ehtii paljon toki, mutta mitä enemmän aikaa, sen tarkemmin pystyy näytteilleasettajiin keskittyä.

Hieno reissu kyllä ja useampi kiva bloggaaja tuli tavattua :) Monta kynsilakkaa tuli hankittua, muutama Isadoran meikkiasiakin lähti mukaan ja pari tuotetta sain testaukseen. Näistä lisää joskus toiste. Sen verran myös pakko sanoa valokuvaamisesta, että sain olla taas hetken Nikonisti ja ottaa Marian asukuvat. Pikaiset räpsyt olivat niin pikaiset, että mietin vielä Salon kohdalla kotimatkalla mikä niissä meni pieleen. Sitten keksin, etten muistanut säätää aukkoa ollenkaan. Pitäisi käsitellä Nikonia enemmän, niin sujuisi nuo säädötkin yhtä nopeasti kuin Canonilla.

Tykkäsittekö meidän messupäiväkirjasta? Entä olitteko messuilla itse?

4 kommenttia :

  1. Kiva lukea näitä muidenkin kokemuksia messuista, mainio video kerrassaan! :) Mä pyörin nimenomaan tuolla luonnonkosmetiikkaosastolla, löysin mm. itselleni täysin uuden latvialaisen Dabba -kosmetiikkasarjan.

    VastaaPoista
  2. Joo! :) Sit jotenki hassua ku niin moni bloggaaja ollu tuolla just eilen ja mä en nähny ku ne ketä sattu pressiin samaan aikaan ja noi kirppistelijät.

    Ens vuonna sit osaan koluta sen luonnollisesti-osionkin :)

    VastaaPoista