lauantai 3. lokakuuta 2015

Kotilauantai

Meillä on kunnon laiskanlinna täällä sohvalla ja tv:ssä pyörii tällä kertaa yllättävän hyvä sarja Elementary. Tunnin päästä pitäisi ilmeisesti nousta ylös meikkailemaan. Mennään nimittäin myöhemmin illalla nauttimaan stand upista, kun sellaista on kaupungissa tarjolla. Nään pitkästä aikaa taas Nikon, jes! Mun stand up -ystävät saisi käydä vähän useammin keikkailemassa tällä suunnalla..

Oli ihanaa nukkua tänään niin pitkään kuin jaksoi. Näin unta lentopelosta ja yritin googlettaa mistä tuo uni kertoo, mutten löytänyt äkkiseltään puhelimella mitään hyvää selitystä.

IMG_6992

IMG_6997

Ohjelmassa oli tänään hieman siivousta ja kerrankin jopa toteutin suunnitelmani enkä keksinyt jotain parempaa tekemistä. Samaan syssyyn taiteilin uuden bannerinkin blogiin, mitäs tykkäätte?

Niin ja lisäsin blogin myös blogipolkuun, jos joku sen kautta haluaa seurata. Itse seurailen edelleen blogeja bloglovinin kautta.

IMG_6999

Kävin myös pienellä pihakierroksella ulkona kameran kanssa samalla, kun vein pulloja autoon odottelemaan kauppareissuja. Alkaa nuo vaahteratkin täällä jopa jo vaihtamaan väriä. Ollut niin ihmeellisen vihreää pitkän aikaa. Ihan kuin tänne ei tulisi talvea ollenkaan.

IMG_7059

Ok, nyt pakko mennä hakemaan keittiöstä jotain juomista ja alkaa vakavasti harkita sitä meikkaamista. Sitä paitsi en yhtään tiedä mitä laitan päälleni!! Farkut ja t-paita? Entä jos riehaannun baarittelemaan?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti