maanantai 19. lokakuuta 2015

Kultaa ja mustaa meikissä

SJK:n peleihin liittyy vahvasti kynsien sekä luomien maalaaminen kullalla ja mustalla. Erityisesti silmämeikissä tykkään tästä, koska mulle nyt vaan sattuu sopimaan kyseiset sävyt erittäin hyvin.

22120233869_b30284a121_o

22317656011_6fda1817d3_o

Kuvalaatu on huikea, I know. Kävi niin, etten oikeastaan tiedä miten siinä niin kävi, mutta ne parhaat selfiet oikealla kameralla otettuna eivät olleetkaan mun Lightroomissa ja luonnollisesti tyhjäsin muistikortin eilen ennen kuin lähdin kotoa. Että tässä nyt sitten puhelinversio meikistä.

Mitäs sanotte? Eiks ookkin kulta ja musta sinisten silmien kaveri?

Meikkiin tarvittiin kaikki nämä tuotteet:

IMG_8971

IMG_8972

Tästä Nakedista käytin tuon half baked -sävyn ihan alimmaiseksi luomille. Se on aika kultainen sävy. Diorin nelikosta löytyy mattamusta, jota pyöräyttelin ulkonurkkiin varjostamaan. Viimeistelin koko homman Maybellinen ihan true kultaisella värillä ja sitten jo itseäkin vähän hirvitti. Aloin muistuttaa melkein jo joulukuusta, mutta onneksi en kuitenkaan liikaa.

IMG_8980

Rajaukset tein nestemäisellä aineella tällä kertaa. Olen yrittänyt harjoitella sitä nyt viime aikoina, koska minusta sellaiset rajaukset vain ovat hienommat kuin kajalilla piirretyt.

Huulipuna unohtui kuvasta! Testasin Hannaticin Ranskasta tuomaa Kikon pötkylää.

Hetkonen muuten. Kuvasta puuttuu myös essencen ripsari. Olenpa hyvä bloggaaja tänään :D No mutta ne luomivärit olivat ehkä tärkeimmät, koska eri sävyistähän tässä pelipäivän meikissä oli kuitenkin kyse.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti