perjantai 23. lokakuuta 2015

Kun laihduttaminen etenee: uudet housut

Posket pullollaan suklaata tuijotan ruutua ja mietin mistä mun pitikään kirjoittaa tänään. Ainiin, se laihis ja ne housut! Mmmm, suklaata, mumsmums..

Yritän nyt kuitenkin virittäytyä vielä esimerkiksi keskiviikon tunnelmiin, kun farkut roikkuivat päällä ja mietin kuinka kivaa oikeastaan se on, koska siitähän sitä tietää laihtuneensa. Samalla kuitenkin ajattelin sitä, kun siirryn paremmin istuviin farkkuihin, niin palaan tavallaan lähtötilanteeseen, jossa housut kiristivät tai olivat ehkä justiin sopivat. Salaa vähän myös masennuin, koska tajusin kuinka pitkä matka mulla vielä tätä laihisoperaatiota on jäljellä, puuh. Olisi helpompaa olla vaikka 5 kg ylipainoinen, koska sen laihduttamiseen ei mene kovin kauaa.

Yritän kuitenkin nyt ajatella niin, että näillä elämäntavoilla laihdun. Vaikka siihen menisi vuosi, että alan vasta olla rantakunnossa, niin sitten siihen menee. Tämä on projekti, jota en voi jättää kesken turhautumisen takia missään vaiheessa.

Tärkeintä on kai keskittyä hyvään oloon. Mulla on jo pitkään ollut aika hyvä olo, mitä nyt kielen kanssa oli ongelmia vielä viikko tai pari sitten, mutta siihenkin on löytynyt ratkaisu. Olen monena päivänä tällä viikolla ajatellut onnellisuutta. En tiedä mistä se tulee, mutta usein Hämeentietä lasketellessa alaspäin ajattelen olevani onnellinen. Vaikka vihaan sen pätkän kaikkia liikennevaloja, silti siinä on jotain. Turussa on jotenkin sellainen taika just nyt.

Eilen uudet farkut toivat ainakin hyvää mieltä. Jotenkin tosi paljon. Aika tuurilla tilasin H&M:ltä korkeavyötäröiset farkut. Tuurilla siksi, että olen ollut aika pihalla omasta housukoostani jo pitkään, koska en ole halunnut kohdata totuutta. Nyt, kun läskiä on kuitenkin lähtenyt joku ripaus, niin sen oikean koon hahmottaminen on vielä vaikeampaa. Housut kuitenkin sujahtivat päälleni just kuten pitikin, ah! Värikin on ihan täydellinen! Tulee mieleen mun vanhat Levikset.

IMG_9021

Mitä mieltä te olette asusta? Tai siis onhan se nyt aika tavallinen, tiedän. Yläosakin on H&M:ltä, mutta kuvien näkemisen jälkeen mietin noiden housujen kyllä tarvitsevan vähän toisenlaisia yhdistelmiä. Rakastan isoja paitoja, mutta olen rakastanut niitä nyt niin monta vuotta, että olisi kai aika päästää irti niistä. Tai ehkä yhdistellä niitä johonkin muuhun kuin näihin housuihin.

IMG_9043

IMG_9056

Jos arkisesta asusta olisi halunnut saada blogiblingblingin, olisi siihen pitänyt vaihtaa kengät. Korkkareilla mikä vaan tavallinen asu näyttää juhlavalta, mutta sen verran rehellisen laiska olin taas, etten jaksanut miettiä koko asiaa paria sekuntia enempää, kun lähdin kotoa. Antaakohan kukaan muu rehelliselle laiskuudelle tässä kohtaa peukkua vai pitäisikö sitä nyt vaan jaksaa väittää käyttävänsä korkkareita?

Meillä piteni töissä matka parkkikselta toimiston ovelle sen verran paljon, että sitä ihan tosissaan harkitsee aamuisin millä kengillä lähtee. Uskon, että aika paljon pitää tapahtua ennen kuin meikäläinen lähtee sitä matkaa kipittämään koroissa. Kuvissa näkyvät nahkaiset Vagabondit ovatkin olleet oiva hankinta, sillä minusta ne ovat ihan tarpeeksi siisti vaihtoehto koroille.

Välillä menen kyllä ihan sekaisin siinä, mitä blogien lukijat haluavat asukuvilta. Järjestettyjä asukuvausiltamia vai ihan oikeita päivän asuja?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti