keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kuulumisia!

Oma bloggaaminen on muuttunut niin paljon yhtäkkiä, että alkaa tulla päiviä, jolloin en tiedä mistä kirjoittaisin. Pidän kyllä kirjaa ideoista, mutta tärkeintä mulle on postauksissa se fiilis just siihen tiettyyn aiheeseen. En halua huitaista tänne jotain kaupallista kollaasia, jos ei huvita. Mieluummin olen postaamatta yhtään mitään sellaisina päivinä, kun ei vaan sytytä.

Noh, tänäänkään ei pahemmin ole sytyttänyt. Mielessä on kyllä ollut taas paljonkin asioita eilen ja tänään, mutta mulla ei ole ollut kuvia. Olen joka päivä tällä viikolla ollut kotona vasta pimeällä, joten mitään spontaania kuvailuhommaakaan ei ole oikein päässyt harjoittamaan. Kunnes lukaisin jonkun blogia, katselin kivoja kuvia bloggaajasta itsestään ja sitten keksin, että haluan omasta naamasta tietynlaisia mustavalkoisia kuvia.

Tadaa, nyt voin postata! Kuulumisia!

IMG_0348

Eilen oli kaikki hyvin just siihen hetkeen, kun tulin töistä kotiin. Huomasin twitterissä keskustelun, jossa kyseltiin naispuolisen pelaajan perään, joka pystyisi juttelemaan CS:GO:sta ja/tai lolista. Kommentoin asiaa jotenkin sillä tavalla, että joo muuten kyllä, mutta noi pelit ei oikeen mätsää. Sitten yhtäkkiä olinkin lupautunut lähtemään Helsinkiin ensi kuussa juttelee esportsista jätkien kans.

Stressasin koko illan kuinka Helsingin asemalta pääsee Sörnäisiin ja etenkin sieltä takaisin asemalle. Nyt asia alkaa jo vähän hahmottua, joten ehkä jossain vaiheessa voin sitten alkaa stressata sitä itse striimiä, mitä siellä puhutaan, kuinka meikkaan ja mitä ihmettä mä laitan päälleni?!

Tästä kaikesta johtuen jouduin tänään käydä pelaamassa yhden matsin tankkipeliä ja moikkaamassa pelikavereita teamspeakissa. Tuli salaa aika ikävä kaikkea pelaamista ja CW:tä. Nyt jostain mulle uus emolevy, niin pääsis pelailee oikeasti ja etenkin boyfriendin kanssa.

IMG_0361

Totaalitauko pelaamisesta on ehkä tullutkin ihan hyvään kohtaan. Ilman sitä taukoa en olisi onnistunut tätäkään vähää mun laihdututtamisprojektissa, koska nyt en voi jämähtää pelaamaan vaan on pakko mennä lenkille, jos olen niin päättänyt jo aamulla. Lisäksi on ehkä hahmottunut sellainen tietynlainen kohtuus kaikessa tekemisessä. Tänään riitti se yksi ainoa matsi pelaamisen nälkään. Jos siis joskus saan koneeni kuntoon, voisin jatkaa samalla tavalla pelaten päivässä matsin, jos sitäkään ja sitten viikonloppuisin vähän enemmän.

IMG_0381

Jotenkin hyvä viikko tämäkin ollut tähän asti, vaikka eilen väsyttikin. Tänään nimittäin ei ole väsyttänyt yhtään missään vaiheessa ja se on kyllä mahtava olotila! Huomenna pidän puolikkaan vapaapäivän ja käyn kahvittelemassa keskustassa erään vanhan tutun kanssa. Perjantaina taas salipäivä ja lauantaina lähdetään tyttöjen kanssa Helsinkiin.

Olen päässyt jo yli siitä, että Veikkausliiga loppui. Enää hei vaan pari kuukautta harkkapeleihin, eiksje?! Valokuvaustauko taitaa oikeasti tehdä hyvää, sillä silmäni tarvitsee lepuutusta ja uusia ideoita. Mustavalkoiset kuvat ovat välillä yllättävän piristäviä.

4 kommenttia :

 1. Munkin mielestä sillon on tosiaan vaan paras olla postaamatta, ellei oo oikeesti sellaista, mistä tahtoo kirjoittaa. Itsekään en tykkää siitä, jos huomaa selvästi, että postaus on ihan puolihuolimattomasti tehty... Ja jee lauantaina nähdään sitte! :)

  VastaaPoista
 2. Ja kaikki sellanen kaupallinen höttö paistaa myös läpi tosi helposti :P

  Lauantaihin! Kunhan osaan edes sinne grillille ;)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia!! Kuten monet muutkin joita ehdin nähdä täällä nyt kun ekaa kertaa vierailen bongattuani blogisi Blogit.comin kautta ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitti! :) Toivottavasti muistat vierailla uudelleenkin :)

  VastaaPoista