maanantai 26. lokakuuta 2015

Lennokas lenkki ja mahoton smoothiebowl

Just tänään väitin Junelle kommentissani, että määhän en sitten mitään smoothieta osaa syyä. No mitähän alkaa tehä mieli iltapalaksi eniten tuollaisen väitöksen jälkeen? Smoothieta tietty. Pistin pakkasesta jäisiä mansikoita blenderiin ja mössäsin. Vattuja perään ja mustikoita muutama, jotka ei lopulta edes menneet muussiksi, muttei se haitannut, kun ajattelin muutenkin kumota kamat kulhoon. Lisäsin kulhoon kaurahiutaleita ja annoin imeä nestettä itseensä sillä välin, kun kävin suihkussa.

Nyt on muuten maha täynnä!

Toinen asia, missä vänkäsin tänään vastaan, oli lenkille lähteminen illalla. Tarvitsin lenkkiä, mutta voi jee sitä laiskotuksen määrää, kun pääsi kotiin töistä. Onneksi Laura patisti whatsappissa ja oli pakko lähteä ulos.

Ensinnäkin lenkkivaatetus oli taas kohdallaan:

Untitled

Kaikki kamat eri sarjaa. Pipo on paras, se on varmaan ala-asteelta asti kuulunut meikäläisen vaatevarastoon. Vai yläasteelta? Millon ne sellaset äärettömän isot tupsut oli muotia 90-luvulla? Muistaako joku? Tossa pipossa nimittäin oli sellanen tupsu, mutta ajansaatossa se on kadonnut..

Lenkki itsessään oli aivan loistava. Huomasi, että jalkoihin on tullut lihaksiin ytyä lisää, koska jo kävellessä askel oli hurjan voimakas ja juostessa muuttui suorastaan lennokkaaksi! Ja mä tosiaan juoksin. Ei enää kävelyvauhtia hölköttelyä vaan ihan oikeaa juoksemista. Sykerajat toki tuli nopeasti vastaan, kun edellisestä lenkistä oli taas kulunut aikaa aivan liikaa. Lenkki jäi kyllä lyhyeksi, mutta ens kerralla lisää!

Tää oli aivan paras viikon aloitus kokonaisuudessaan :) Toivottavasti teilläkin on ollut mukava maanantai!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti