keskiviikko 7. lokakuuta 2015

LivBox lokakuu 2015

Eilen oli tosiaan aikamoista surffailua, jotta sain LivBoxin käsiini. Olin jotenkin kuvitellut sen saapuvan pakettiautomaattiin heti eilen, mutta sitten tuli vähän mutkia matkaan.. Noh, boxi on nyt meitsillä joka tapauksessa ja ajattelinkin purkaa sen sisällön heti teille.

Viime kuun boxi ei oikein innostanut, mutta tää on ehkä hitusen paree. Sain jopa pitkäaikaistilaajan palkinnon ekaa kertaa!

IMG_7270

IMG_7246

Vaseline Essential Healing Spray kuulostaa aika kostealta. Joskus aiemmin en olisi ollut kovin innoissani tästä, mutta ajat muuttuu ja vanhuus tulee. Nyt siis ihan mielelläni testailen talven tullen tätä kosteusvoidetta.

Pepsodent White Now Gold on mun boxissa vähän turha aine, koska en tuota voi käyttää. Jos joku ystäväpiirissäni tarvitsee valkaisevaa hammastahnaa, pistäkää viestiä.

Hukkasin jo lippulappusen, jossa sanottaisiin jotain tuosta Skingain-pötkylästä vai oliko siitä mitään missään paperissa? Jos ymmärsin oikein, se on jotain syötävää.

IMG_7248

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kic kosteuttava muotoiluvoide. Ihan mielenkiintoinen nimihirviö tuotteella, tuskaileekohan kukaan toimistotyöläinen, kun joutuu täyttämään noita nimiä johonkin exceleihin tai muihin prosyyreihin? En ensin oikein innostunut tästä, mutta annan sille mahdollisuuden. Aika harvoin muotoilen tukkaani, vaikka ehkä pitäisi.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze CC lämpösuojavoide. BC CC. Kaikkea sitä. Tää on ihan jees, voisin jopa käyttää, jos joskus jaksaisin kähertää tukkaani tai vastaavasti suoristaa. Pitäisi sitäkin.

L'Occitane Almond Shower Oil kuulostaa just siltä, että tämän kanssa menen suihkuun tänä iltana. Kaikki missä on öljyä, kyllä kiitos! Toi vieläpä muuttuu veden kanssa vaahdoksi, ai vitsi millaset leikit on luvassa!

IMG_7249

Bellápierre Hohtopuuteri Champagne. Luulin ensin, että luomiväri! Ei sentään, näköjään se on puuteri. Sitä voi kuitenkin laittaa vaikka luomiväriksi, jos haluaa. Veden kanssa siitä saa syvemmän sävyn ja sillä voi tehdä rajauksetkin. Ehkä siis musta versio olisi kätevämpi. Paitsi että voisiko olla olemassa mustaa puuteria? En oo vielä avannu tuota, joten en tiedä pöliseekö se ympäriinsä, jos sitä yrittää laittaa luomille. Jos pölisee, lahjoitan sen Helinä-Keijulle. Niin ja tää oli nyt se extratuote. Lahja.

Ja jokaisen boxin kiintiö-Lumene. Nude Perfection Glow heleyttävä meikkivoide. Tätä vähän toivoinkin jopa boxista jossain vaiheessa, kun joillakin bloggaajilla näitä näkyi. Ainoa vaan, että mulla on se keväinen Rimmelin BB-voidekin tuolla vielä kesken. Joskus ensi vuonna siis ehkä pääsen testailee tätä.

Kokonaisuudessaan boxi oli jees. Mitä ite tykkäsit?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti