keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Osaava Nainen -messut Turussa 23. - 25.10.2015

Viime viikonlopun messuista innostuneena googlettelin mitä messuja täällä Turussa on tarjolla, kun mainoksia olen kyllä nähnyt tuon tuosta Hämeentien varrella. Kävi niinkin hyvin, että nyt tulevana viikonloppuna täällä on Osaava Nainen -messut!

Osaava Nainen -messuilla teemoja ovat terveys, muoti, kauneus, sisustus, kädentaidot, matkailu, työ ja koulutus. Itseäni noista aihealueista oikeastaan kiinnostavat kaikki, vaikka kädentaitoja ja matkailua tulee vähän vähemmän harrastettua. Erityisesti siis hyvinvointi, kauneus ja työ ovat ehkä meikäläisen juttuja, jotka voisin käydä tsekkaamassa.

Kirjasin jo itselleni kalenteriin ylös luennot, joissa puhutaan ärtyneestä suolesta, ravinteiden imeytymisestä, naisjohtajuudesta ja somesta. Ainakin ärtyneestä suolesta oli luennot perjantaina ja sunnuntaina, ravinteiden imeytymisestä perjantaina ja sunnuntaina sekä naisjohtajuus ja some lauantaina.

Näytteilleasettajista löytyy listaus täältä. Heitä on paikalla jopa 200 ja pikaisesti katsottuna taidan ensimmäisenä käydä moikkaamassa ihmisiä HC TPS:n kojulla. (Mihin urheilukuvaaja karvoistaan pääsee..)

Untitled

Mielenkiinnolla ajattelin myös käydä ihailemassa, kun Karita Tykkä on raakakokkailemassa. Hän touhuilee messuilla ainakin lauantaina 12:30 Hyvänolon keittiössä.

Itsehän en ole koskaan käynyt Turun messukeskuksessa, mutta kai se on lähdettävä Artukaisiin, niin tulee sekin puoli Turusta nähtyä. Messukeskus on kuulemma Turkuhallin vieressä.

Osaava Nainen -messut:23.10. pe 10-18
24.10. la 10-17
25.10. su 10-17

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti