torstai 29. lokakuuta 2015

Päivän kultaiset jutut

Olin tänään ihan omalla Canon photowalkilla Aurajoen rannassa. Tulin kaupungilta sopivasti siihen aikaan, kun aurinko oli jo laskemassa, joten pistin pyörän parkkiin ja koitin ottaa parit kuvat laivoista mastoineen. Tuossa lähellä on yksi tosi siisti laiva parkissa, mutta sen edessä on yksi vähemmän siisti paatti, joten parhaan kuvan koko maisemasta saisi keskeltä tietä ja se nyt ei siinä neljän jälkeen iltapäivällä ole paras idea. Niinpä en saanut laivoista mastoineen mitään järkevää ja lähdin kävelemään rantaa eteenpäin. Ajattelin, etten jaksa pyöräillä päätyyn asti, joten kävelin rauhassa pyörän kanssa.. Hieman förin jälkeen löysin vihdoin maiseman, joka oli riittävä.

IMG_0437

Melkein heti kameran esiin vetämisen jälkeen aurinko tuli poseeraamaan kunnolla pilvien takaa ja minä olin kiitollinen. Kuin tilauksesta, mistä maailma tiesi?

IMG_0449

Kultainen valo sopi illan teemaan, koska päivän pakollinen hankinta oli Isadoran Golden Editioniin kuuluva luomivärihässäkkä. Näin kuvan tästä tuotteesta alkuviikon jossain Sokoksen läpyskässä ja huokasin ääneen - pakko saada. Pitkästä aikaa näin totaalinen pakko saada -luomiväriasia. Järjellinen perustelu ostokselle: mattamusta.

IMG_0461

IMG_0463

Zaran yhdessä puserossa oli kultaisia palloja - sitäkin harkitsin jo vakavasti. Jäi sen verran vaivaamaan, että melkein pakko käydä vielä hakemassa se.

Iskeekö teihin näin pikkujoulukauden alla kultaiset asiat yhtään?

2 kommenttia :

  1. Muhun iskee enemmän kaikki hopeinen! Varsinkin tälleen pikkujoulukauden alkaessa ;) Mutta siis noi kuvat - upeita!!

    VastaaPoista
  2. Ainiin hopeakin tietysti! :D

    Kiitos! :)

    VastaaPoista