maanantai 12. lokakuuta 2015

Palasin salille

Salipaluu suoritettu!

Ajattelin, että tuliterällä salilla olisi ollut kuhinaa toimistotyöläisen parhaaseen saliaikaan eli siinä neljän jälkeen, mutta jouduinkin bodaamaan ihan yksin. Ei se toki haitannut yhtään, koska sain ihan ite valita radiokanavan eikä ollut kukaan näkemässä, kun mietin painoja ja sähelsin laitteiden säätöjen kanssa.

Radiokanavasta pitkä miinus, sillä Radio Rock ei kuulunut ollenkaan ja jouduin kuunnella jotain poppikanavaa. Todennäköisesti ensi kerralla sama tilanne, joten tähän on nyt tottuminen. Fressin isojen poikien puolella soi aina rocki ja se olikin yksi parhaista asioista sillä salilla.

Untitled

Asiaankuuluvat saliselfietkin tuli tietysti otettua heti alkuun, koska pitäähän sitä parin kuukauden päästä pystyä vertaamaan johonkin.

Salivihko on myös todella hyvä dokumentointiväline, koska sain arvioitua päivän treeniin lähtöpainot etukäteen aika hyvin eikä tarvinut arpomiseen siinä kohdassa kuluttaa aikaa liikaa. Yhden jalan prässi vähän yllätti raskaudellaan ja kaikista paras oli aluksi tehdä ilman painoja. Pena sen sijaan yllätti eri tavalla ja sainkin lyödä tankoon heti alkuun painoa vähän enemmän kuin olin ajatellut.

Untitled

Palkkari-banaani toimi hyvin. Yritän nyt pysytellä poissa heramömmöjauheista, koska niissä on niin paljon aineita, joista en tiedä mitä ne on. Sanon ei lisä- ja makeutusaineille. Tai ainakin yritän tosiaan. Kävihän se mielessä kuinka helppoa olisi sheikkerin kanssa poistua paikalta ja naukkailla sitä matkalla autolle, mutta ei ei ei.. Jos jotain ostaisin, niin ehkä Finnmaxin jonkun säkin.. Ja hei, saa vinkata hyvistä palkkarimömmöistä! Sellasista laadukkaista, joiden syöminen ei ole kovin kyseenalaista. (Ei siis sillä, että hankkisin jotain, mutta kuitenkin.. ;))

Kokonaisuudessaan päivän treeni oli hyvä, sali on just hyvä ja nyt tv:stä tulee Jethro.

*postaus sisältää mainoslinkin

2 kommenttia :

  1. Onneksi olkoon uuden vanhan harrastuksen alotuksesta! Pölö homma vaan, ettei rokki raikaa salilla - kuka oikeasti pystyy rautaa nostamaan höntin poppitilulilun tahissa? :D

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitos! :) Tänään muuten soi rokki, kun avasin radion!! Joku oli säätäny kanavan kohtaan 105.5. Luulin ensin, että Voice, kun sieltä tuli jotain jumputustakin kuitenkin, mutta sit loppua kohti tajusin, että mainokset oli jotain turkulaisia ja Yökin (/Popeda?) lauloi jostain Raunistulan kaupasta Naantaliin päin. Paljon paree!!

    VastaaPoista