perjantai 2. lokakuuta 2015

Rento perjantai-ilta

Tv:ssä pyörii Vain elämää, vaikka en tykkääkään tämän kauden artisteista kovinkaan paljon. Pitää kuitenkin pysyä kartalla mistä ihmiset puhuu, niin eikse tossa taustalla mee.. Kuten Katri Manninen usein sanoo snäpeissään - tarkkaavaisuushäiriöiset tarvitsee taustalle hälinää, jotta voivat keskittyä. Mulla se ainakin toimii just niin blogin kirjoittamisen kanssa.

Aiemmin katselin striimiä The Blog Awards Finlandista, jossa meijän Eino palkittiin! Jee, hyvä Eino!

Ja sitä ennen yritin epätoivoisesti muka levätä tekemättä yhtään mitään, mutta enhän mää nyt osannu. En kertakaikkiaan. Vaikka näin patalaiskalle ihmiselle sen luulisi olevan helppoa, mutta ilmeisesti sekin taito on katoavainen, kun tarpeeksi monta viikkoa viilettää menemään tukka putkella. Vähemmän siis iltarientoja ja enemmän kotisohvaa.

Itse asiassa mun piti tänään mennä hakee Sokoksen 3+1 -päiviltä Jimmy Choon tuoksu, mutta mietin myöhään iltapäivällä, että ei ristus (anteeksi kielenkäyttöni) en jaksa ja että mahtaisiko Sokos elää jo nykypäivää ja homman pystyisi hoitamaan netissä. Ja kyllähän se haju sieltä irtosi! Ihanaa, että nykyään voi oikeasti hoitaa tällaiset asiat netissä, jos ei kertakaikkiaan kykene liikenteeseen.

IMG_6971

Kuvassa tän illan eväät. Kahvia ja suklaarusinoita.

Tuon kuvan käsittelyn hoidin silmät kiiluen, koska se on normaali blogikuva ja voin tehdä siitä just niin överin tai vajarin kuin haluan. Sillä hetkellä myös tajusin miksi mun pitäisi käydä kuvaamassa puista tippuvia lehtiä, Aurajokea ja ihan kaikkea paljon enemmän. Vain ja ainoastaan siksi, että saisin leikkiä väreillä niin paljon kuin huvittaa. Voi sitten urheilukuvien antaa rauhassa olla normaalin värisiä. Tosin eilen tuli vähän avuton olo, jos en tehnyt tiettyjä värisäätöjä ja tajusin, että ehkä ne väritkin on osa sitä just mun kädenjälkeä niissä kuvissa. En kestä, jos ruoho ei ole vihreää, mutta toisaalta edelleen yritän olla polttamatta punaista puhki.

Kaiken kaikkiaan; ihana ilta kotona tänään. Rento akka, rennompi teksti.

Huomenna yritän jopa siivota. Täällä on joku kärpäskerho päässyt valloilleen keittiössä. Ne tykkää avokadoista. Hyh.

Hauskaa perjantai-iltaa sinne!

2 kommenttia :

  1. Värit! Siinäpä se mystinen jokin, joka sinun kuvissa on erityistä. Tai ainaki osittain upeat värit selittää sinun kuvien hienouden, sillä syvyys, tunnelma ja oivaltavat kuvakulmat häätyy laskea kans mukaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Hahaa! :) Ja mulla kun ei edes ole omasta mielestä mikään paras värisilmä mitä kuviin tulee. En todellakaan hahmota onko kuvassa liikaa punasta vai sinistä. Boyfriend osaa sanoa heti mikä väri hallitsee!

    VastaaPoista