sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Tää viikko puhelinkuvina

Oletteko miettineet kuinka onnekkaita me ollaan tänäkin syksynä, kun on ollut oikeastaan vain aurinkoista koko ajan? Olisi voinut olla huonompikin syksy, sataa koko ajan ja kaiken sen harmauden myötä kärsiä syysväsymyksestä.

Untitled

Tässä vähän mun viikkoa "through my iphone", kuten jotkut joskus bloggaavat. Paras kamera on se, joka on mukana. Sain sen todeta heti alkuviikosta, kun töistä lähtiessä oli pakko ikuistaa syksyn väreissä loistava puu.

Fazerin avajaisista inspiroituneena vein Maaritin perjantaina sinne kahvittelemaan. Syötiin niin hervottomat ja maukkaat porkkanakakut, että olen haaveillut porkkanakakusta vielä eilenkin. Mietin myös voisiko tuota porkkanakakun päällistä tehdä yksistään ja sitten syödä sitä liikaa?

Untitled

Eilen kävin Hullareilla ostamassa 25 eurolla takin ja muutaman muun asian. Poistuessani talosta kävin ekaa kertaa Juice barin nurkassa ja laitoin limely lemon -mehun tilaukseen. Appelsiinia, limeä ja sitruuna. Ai että kuinka kirpsakkaa, mutta niiiiiin hyvää! Mulla on läpi elämän ollut jonkinlainen sitrushedelmäjuttu. Lapsena söin pussikaupalla satsumia, myöhemmin oli hirveä greippihimo ja viime vuosina sitruunamehuhimo. En tiedä minkä vitamiinin puutteesta on kyse (C? :D) vai onko tämä kaikki seurausta siitä, että äiti eli appelsiineilla minua odottaessaan.

Mietin vaan, että vajaa 5 euroa on aika paljon mehusta. Kävin tänään ostamassa yhden greipin ja limejä, jos vaikka pyörittäisi ihan ite oman mehun. Olenhan käyttänyt mehumasiinaa kuitenkin jo kerran tänä vuonna.

Kuvissa taitaa näkyä myös tän aamuinen herkkuaamupala; omenajogurttilätyt. Nämä saivat kuolaavan oloisia kommentteja instagramissa (@maribeibe), heh. Oli ne hyviä!

Innostauduin myös käymään lenkillä. Huomasin, että kuntoni on ottanut vähän takapakkia. Sellaista se on, kun pitää parin viikon juoksutauon..

Noh, huomenna salille. Eka saliselfie onkin otettu ihan normivaatteet päällä, kuten näkyy. Salikassin oon jo pakannut, mutta taitaa palkkari-banaani sieltä vielä uupua.

Nyt painelen suihkuun, koska tässä on justiin suihkun mentävä aukko ennen kuin Once Upon a Time alkaa Herolta. Huomenna salikuulumisia blogissa, iik!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti