sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Aamun blogipiristykset

Bloggaamisessa parasta omasta näkökulmasta ihmisten kanssa kommunikoinnin lisäksi on se, että omat säännöt voi vetää milloin vaan uusiksi. Vaikka olettekin ehkä tottuneet siihen, että postailen arkisin illalla, näin viikonloppusin on mukavaa poiketa rutiinista. En itse asiassa olisi tarttunut näppikseen, ellen olisi ollut niin valtavan iloinen muiden blogeista just tänään.

Olen myös iloinen siitä, että aurinko on paistanut silmääni jonkun tunnin jo. Nyt se meni pilven taakse, mutta sitä näkyy edelleen vähän. Näin eilen kuvan, jossa lueteltiin auringonnousuaikoja ja Utsjoen kohdalla se oli 16.1.2016. Pray for Utsjoki!

IMG_3468

Muiden blogeista ilahtuminen on tervetullut tunne, koska muistan kesällä olleeni tosi tympääntynyt kaikkeen mitä mun lukulistalla oli. Olin tosi kyllästynyt pelkkiin asukuviin ja muutenkin lähes kaikkeen pintapuoliseen. En suoraansanottuna tiennyt mitä blogeilta halusin ja hain, mutta sen tiesin, että mikään ei tyydyttänyt sitä janoa. Kesän jälkeen olen vähän päässyt yli tuosta asiasta, koska arjessa on muutakin kuin vain blogit. En välttämättä siis kerkeä joka ilta selaamaan bloglovinia läpi ja saatan myös missata paljon hyviä postauksia. Näin viikonloppuisin, jos olen kotona, mulla on yleensä aikaa rötköttää sohvalla ja selata koko internet läpi ihan blogiportaaleja myöten. Vasta tänä vuonna olen alkanut käyttämään blogiportaaleja, koska blogilista loppui. Olen yrittänyt löytää uutta luettavaa, mutta se tuntuu olevan todella vaikeaa nykyään, vaikka blogeja on kuin sieniä sateella.

Nyt, kun olen taas itse vähän innostunut ulkonäöllisistä asioista, asukuvatkin tuntuu kivoilta ja seuraan sellaisia blogeja. Minulla on suunnitelmissa ihan todenteolla aktivoitua itsekin asukuvien suhteen, mutta tässä menee nyt aikaa muuton takia. Pitää kartoittaa mitkä mahdollisuudet mulla on kuvailla sisätiloissa, mutta jos se osoittautuu liian tylsäksi taustansa takia, joudun varmaan rajoittamaan kuvaukset viikonloppuihin.

IMG_3472

Tässä teille lista postauksista, jotka ilostuttivat tänään niin paljon, että jätin puumerkkini:

Uusi Kuu: Zodiac Signs (arvonta!), koska horoskooppikorut iiiiiih!!

Xenia's Day: Hiusten kasvatuksesta :) Ai vitsit kuinka ihana tukka ihmisellä voikaan olla :)

Kissis: Bo.Ho-rakkautta :) Kissiksen blogi on varmaan yks Suomen parhaista :)

Eilen illalla kävin riehumassa myös Reetan blogissa, kun hän oli ostanut uuden objektiivin ja nyt odotan innolla mitä hän tykkää siitä. 16 mm kuulostaa ihanan laajalta, joten uskoisin siitä olevan paljon iloa. Aika moni bloggaaja on hankkinut 85-millisiä ja toki sillä saakin taustasta kivan utuisen, mutta toisaalta uskon laajakulmissa olevan enemmän potentiaalia, koska niillä pystyy kuvaamaan kohteita tosi läheltä ja ovat sen myötä todella monikäyttösiä. Mutta tietysti molempi parempi, objektiivejähän kannattaa aina hankkia sitä mukaa, kun tietää mihin niitä haluaa käyttää.

Nyt tuli viesti vuokraemännältä, jotta ovat poistuneet paikalta. Se tietää sitä, että minä menen laittamaan rönttävaatteet päälle ja lähden kiikuttamaan kaikkea, mikä vaan irtoaa, tästä kämpästä siihen toiseen. Haluaisitteko jo nähdä jotain kuvia siitä asunnosta?

2 kommenttia :

  1. Vai että oikein kävit riehumassa! :D
    Mua nauratti toi sanavalinta,hih!
    Mäkin odotan innolla, että millaista matskua tolla 16mm saa aikaan. :)

    VastaaPoista
  2. :D :D Pienet iltavillit aina päällä :D

    VastaaPoista