maanantai 16. marraskuuta 2015

Arkipäivän haasteita

Just nyt on aikamoinen ADHD-meininki taas päällänsä. Tällaisia ajanjaksoja tulee aina välillä ja kaiken sekasorron keskellä on aina joku valoisampi asia, jota odotan ja joka haaveissani aina ratkaisee kaiken tuoden elämään rauhan.

Just nyt mun valo tunnelin päässä on tuleva muutto. En ole tainnut asiasta pahemmin blogissa vielä puhua, paitsi viime viikolla ohimennen mainitsin. Muutto on ollut tiedossa jo monta kuukautta, enkä tikkua ole ristiin laittanut asian suhteen. Monta kertaa olen ajatellut pakkaamista, mutta yllättäen on aina tullut jotain muuta tekemistä.

Tänään sattui jotain sellaista, minkä seurauksena mylläsin ennestään jo sekaisin olleen kämpän vielä sekaisemmaksi ja hyvin vakavasti harkitsin tietyissä kohdissa josko hakisin nyt sen muuttolaatikon ja alkaisin lapata kamaa sinne. En hakenut, mutta heti, kun tässä joku ilta ihan tosissaan on aikaa, laitan irtonaiset kosmetiikkaputelit ainakin jo odottamaan uutta elämää.

IMG_2108

Toinen pikaista pakkaamista odottava tavaralaji on astiat ja muut keittiövempeleet.

Tässä alkaa vaan olla pian se tilanne, että on pakko pakata. En tiedä tarkalleen monesko päivä meidän muuttopäivä on, mutta sen tiedän, ettei siihen enää ole kuin pari viikkoa.

IMG_2109

Toisaalta nää on taas näitä juttuja, kun stressaan ja lopulta toimin vasta, kun on pakko. Suurimman osan ajasta muistan omat typerät tapani ja pystyn olemaan stressaamatta, koska tuun sen muuton hoitamaan kuitenkin. Stressasin tai en, pakkasin etukäteen tai en.

Onneksi lauantainen Espoon keikka on takana päin ja voinkin seuraavaksi miettiä ylihuomista Helsingin reissua. Keskiviikon jälkeen onkin sitten kaikkia kivoja juttuja luvassa täällä Turussa, kun pääsen vihdoin testailemaan urheilukuvauskurssin satoa perjantaina salibandyn merkeissä ja viikonloppuna rellestän Hannaticin kanssa. Ehkäpä sitten ensi viikolla alan pakata silleen ihan oikeasti ja lopetan tämän tyhmän keskittymishäiriöhomman.

Ainiin, se miksi mylläsin tän kämpän tänään!! Huomenna on siis tarkoitus vaihtaa talvirenkaat autoon ja piti hakea renkaat jo odottamaan huomista varastosta. Vaan kun ei varaston avain ollutkaan siellä missä sen pitäisi olla. Muistin tasan tarkkaan mitä mulla oli päällä, kun kävin varastossa viimeksi ja kirosin jatkuvasti mielessäni, kun ei niissä vaatteissa ollut edes taskuja eli en voisi etsiä mistään taskuista. Tähystin jopa sohvan alta ja mietin samalla kuumeisesti, ettei tämä nyt ole se oikea paikka. Näin mielessäni kukkapurkkeja (ne ovat sen avainkaapin pohjalla) ja kysyin mieheltä katsoiko hän niistä. Lähdin vielä kerran katsomaan itse siitä kaapista ja tadaa; sangon pohjalle se avain oli kaapin ovesta tippunut. Voi jee kuinka mä jo mietin, että tää oli nyt tässä, en saa talvirenkaita alle ennen muuttoa ollenkaan. Saan kuin saankin, vain jos pultit niihin renkaisiin löytyvät autosta :D Mulla ei ole mitään mielikuvaa missä musta pussukka pultteineen menee. Oon aika varma, että se on autossa. Miksi olisin vienyt ne varastoon, kun ne mahtuvat autoonkin?

Muuton myötä uuteen asuntoon lupaan ja vannon, että nämä erilaisten asioiden lymyämispaikat tulevat olemaan tietoisuudessani eivätkä ihan tuuliajolla kuten nyt. Lupaan ja vannon niin monta muutakin asiaa, mutta katsotaan niitä varmaan sitten, kun kaikki meidän astiat, kosmetiikat ja vaatteet on saatu raahattua 50 metriä johonkin suuntaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti