torstai 26. marraskuuta 2015

Asu viime viikolta

Täällä sitä nyt laiskotellaan sohvalla, vaikka pakkaamistakin olisi. Olen yllättänyt itseni ja jopa pakkaillut joka päivä tällä viikolla kamoja keittiöstä laatikoihin, mutta just tänään ei kyllä oikein irtoa. Kun eihän tässä nyt vielä edes tiedä tarkalleen minä päivänä muutetaan jne. Oon jotenkin sen mallin ihminen, että oon tehokkain silloin, kun deadline on lähellä.

Eilen inspiroiduin joidenkin blogien asukuvista ja harmitti, kun itsellä ei ole mitään mahdollisuuksia nykyelämässä ottaa asukuvia valoisaan aikaan arkena. Pitäisi viikonloppuisin toteuttaa jotain kuvauksia, jos asukuvia haluaa ja minähän kyllä haluan!!

Sen verran vastarannan kiiski kuitenkin olen, että kyllä joskus voi taistella hämärää vastaan. Otin pari kuvaa viime viikolla sormet jäässä, kun alkoi olla jo melkein liian pimeä.

IMG_2252

IMG_2261

Mutta kun kerrankin oli korot, niin pitihän se kuvata.

Mulla on tänäänkin ollut hame ja olo on ollut jotenkin ihanan vapaa se päällä. On ihanaa, että löysin täydelliset korkeavyötäröiset farkut, mutta kiva välillä vaihdella hameeseen. Etenkin, kun näin talvella voi pitää lämpimiä fleecesukkiksia.

IMG_2262
bleiseri - Only
paita - H&M
hame - H&M
sukkikset - H&M
kengät - ei mitään muistikuvaaOdotan jo ihan hirveästi sitä, että jonain päivänä valoisaan aikaan pääsen jokirantaan ottamaan kuvia. On pari ideaa taustasta ja muutenkin vähän typerää, etten hyödynnä jokitaustaa, vaikka se on tarjolla ihan lähellä. Toisaalta tykkään metsätaustoista myös, joten ehkäpä niitäkin sitten enemmän luvassa joskus kevätkaudella.

Mun vaatevarasto on vaarassa myös uudistua muuton myötä. Tulevassa asunnossa vaatteiden säilyttämiseen on tarjolla niin vähäisiä ratkaisuja, että mun on todella mietittävä mitä mä tarvin ja mitä en. Nythän mun vaatevarasto on jo pienentynyt ja käytössä ei muutenkaan ole kuin lähinnä toisiaan tukevia vaatekappaleita. Mustaa, erilaisia neuletakkeja, yhdet hyvät farkut ja pari hametta.

Oma pienentyminen jatkukoon myös muuton jälkeen :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti