sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Bloggers' Inspiration Day

Eilen oli Helsingissä Bloggers' Inspiration Day, jonne lähdimme ajoissa aamulla täältä Turusta. Meillä oli Maria kuskina matalalla ralliautolla ja pitkäkoipiset juoksijatyttäret Jenna ja Riikka laitettiin takapenkille nauttimaan vauhdista. Minä valtasin etupenkin, jossa tuskaisesti yritin ottaa edes jotain ihmisen näköisiä selfieitä, mutta ei vaan irronnut. Olikin tosi hyvä naamapäivä rynnistää Indiedaysin järkkäämiin yhteistyöhommiin, joissa osassa piti poseerata vieraille kuvaajille ja ne kuvat tulee julkisuuteen myös jossain vaiheessa.

Olen vuosien aikana ymmärtänyt omasta kehostani ja kaksoisleuoistani sen, että muut ihmiset maailmassa eivät nää kuvissa samoja asioita kuin minä. Jos omasta mielestäni jossain kuvassa olen jotenkin väärin, jonkun muun mielestä kuva voikin olla ihan ok. Siksi luotan niihin "vieraisiin kuvaajiin" ihan täysin. Ne kuvat, jotka he valkkaavat, ovat heidän mielestään parhaat ja niillä mennään. En minäkään valitse asiakkaalle paskaa kuvaa koskaan vaan mielestäni juuri ne, missä tyyppi näyttää maailman kauneimmalta.

Näihin Indiedaysin inspiraatiopäiviin olen saanut kutsuja jo monta kertaa aiemmin, mutta vasta vuosi sitten olisin voinut oikeasti jopa mennä. Olin silloin täällä Turusta ja täältähän nyt ei ole Helsinkiin kovin pitkä matka (ainakaan Marian ajamana), mutta en sitten kuitenkaan lähtenyt. Tänä keväänä mulla oli jotain muuta samana päivänä ja nyt syksyllä en enää kutsua muuten saanutkaan, mutta Jenna ja Riikka kysyivät onneksi aveciksi.

En tiennyt yhtään mitä odottaa tällaiselta Suomen suurimmalta bloggaajatapahtumalta muuta kuin tietysti suuret määrät muita bloggaajia ja tungosta. Yllätyin jotenkin siitä, että heti ensimmäisenä löysimme tiemme viinilasien ääreen..

IMG_0557

IMG_0558

IMG_0572

Kiertelimme yhteistyöyritysten pisteitä läpi ennen kuin paikat ruuhkautuivat enemmänkin. Bongasin joukosta melkein heti Camillan, jonka blogia on tullut tiirailtua etenkin sen jälkeen, kun hän osottautui nettipelinaiseksi. Myös Maria tormasi vastaan ihan sattumalta. Kuin tilauksesta, sillä olin miettinyt edellisestä päivästä lähtien kenelle voisin avautua työelämän poliittisista käänteistä.. Oli ihana nähdä häntäkin pitkästä aikaa! Viime kerrasta on oikeasti jo vuosia..!

IMG_0573

IMG_0578

IMG_0583

IMG_0592

Toi Fresita-Blossa -drinksu oli aivan ylihyvää!

Siemailtiin punaista juomaa terassilla viilentymässä ja vaihtamassa kuulumisia tyttöjen kanssa. Camilla joutui poistumaan paikalta jo tosi aikaisin, kun oli menossa kisaamaan. Onneksi ehdimme Marian ja Camillan kanssa edes muutaman saman vaihtaa naisista ja pelaamisesta, koska yritän imeä ajatuksia ja mielipiteitä aiheesta ennen kuin 18.11. istun CS-jätkien kanssa striimissä juttelemassa asiasta.

IMG_0598

Instrumentariumin pisteellä kävin testaamassa kehyksiä. Yllättäen mulle sopi parhaiten just ne sangat, joissa oli sinistä. Kuvia tulossa tästä kokeilusta myöhemmin!

IMG_0610

IMG_0616

IMG_0622

Poistuimme paikalta jo ennen kolmea, koska tyttöjen kahvihammasta kolotti niin lujaa. Se oli ihan hyvä aika lähteä, koska pääsimme ajamaan Turkuun melkein koko matkan valoisaan aikaan ja olimme kotona takaisin sopivan ajoissa. Rötkötin koko illan sohvalla väsyneenä. Olisin halunnut nukkua päikkärit kahdeksan aikaan illalla, heh..

Editoin siinä samalla videon tuosta päivästä! Perinteistä videopäiväkirja-laatua! Enjoy!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Hmn1HV_uOis]

Kuten näkyy, olen opetellut yhdistämään monta eri aihealueen videopäiväkirjaa samaan videoon! Wohoo! Osaan editoida! Tästä inspiroituneena aion jatkossakin tehdä välillä vähän videohommia, koska se on omalla tavallaan yhtä hauskaa kuin valokuvaus. Tää oli itse asiassa vasta toinen editoitu video, jonka tein. Sen ensimmäisen viimeistelin eilen tätä ennen ja senkin tulette näkemään joskus myöhemmin vielä.

Bloggers' Inspiration Day oli tosi hauska. Tilaisuudessa, jossa on pelkästään muita bloggaajia, voi heilua kameran kanssa ja ottaa kuvia ilman, että tarvitsee miettiä liikaa pitääkö kuvista rajata henkilöitä pois. Oli myös kiva tavata ihan uusia tuttavuuksia :) Kiitos kaikille seuralaisille mukavista hetkistä! :) Pus!

 

4 kommenttia :

 1. Hei oli kyllä kivaa! Ei vitsi tota videota :'D

  VastaaPoista
 2. Hih :) Videopäiväkirjat on aina parhaita ;)

  VastaaPoista
 3. Oli kyl tosi kiva tavata! Pitää alkaa taas kirjoittelemaan pelijutuista enemmän myöskin :) Laita se kone nyt kuntoon ja cs-pelikentille mun kaa!

  VastaaPoista
 4. :)

  Haha, mä asensin eilen steamin ja sen pelin miehen koneelle :D :D Kirosin ja huusin ku pelasin, joten saatan olla aikamoisen ärhäkkää seuraa :D

  VastaaPoista