keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Eriparikengät ja valohoitoa

Mun piti tänään reippaana tyttönä mennä purkamaan ärsytyksiä salille, mutta yllätys oli melkoinen, kun treenikassin sisältä paljastui nämä:

IMG_0647

Siinäpä sitten olikin oiva tekosyy aikaistaa mun ja Riikan treffejä parilla tunnilla ja lähteä kaupungille. Ulkona odotti hieno aurinko, johon päätin testata yhtä valokuvausvinkkiä aukko 8-11..

IMG_0648

IMG_0654

IMG_0663

Sillä nimittäin saa aurinkoon "sakarat". Se jäi harmittamaan niin paljon niissä viime viikon Aurajoki-kuvissa, että onneksi mahdollisuus pyydystää ilta-aurinko uudestaan tuli näinkin pian.

Itselläkin on ollut aikamoiset sakarat tänään päässä, sillä tukkani on ollut sekaisin enemmän kuin yleensä. Ehkä joskus pitäisi käyttää vähän hiuslakkaakin.. Tein kuohkeaan hiusmassaan letin heti aamusta ja viritys olisi kaivannut pinnejä, mutta tästä huushollista on aivan turha yrittää etsiä jotain niin pieniä osia ellei oikeasti tiedä missä ne on. Muuttoa odotellessa..

IMG_0679

Käytiin kiertelemässä Zarassa, mutta ei siellä enää näkynyt sellaista yhtä ihanaa kultapalleropaitaa. Krhm.

IMG_0705

Jos talven pimeys masentaa, niin Turussa onneksi saa valohoitoa jokivarressa. Toisaalta en tiedä voiko tässä enää puhua mistään talvesta, kun aamuisin on 10 astetta lämmintä. Edelleen. Joko se napajäätikkö on sulanut kokonaan?!

Tää viikko on varsinainen kaupoissa vaeltelu -viikko, koska huomenna mennään taas. Tällä kertaa Myllyyn tutkimaan uutta laajennusosaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti