lauantai 28. marraskuuta 2015

Förillä yli ja kierros Aurajoen ympäri

Tänä aamuna herätessäni ilmassa oli kutkuttavaa jännitystä. Mies keitti kahvit ja vasta saatuani mukiin sitä, uskaltauduin lähettämään viestin vuokraemännälle kysellen päivän aikatauluja. Justiin kerettiin ne kahvit juomaan, kun saikin etsiä vaatteet päälle ja lähteä käymään tulevassa kodissamme.

Se kämppä on ihana. Siellä on ihanan paljon tilaa verrattuna tähän kaksioon. Siellä on vaaleat lattiat, joten valoakin riittää. En vain malta oottaa, että saadaan raahattua täältä kaikki huonekalut sinne!

Nyt on helpompi olla, kun tiedetään aikataulu ja voin alkaa tosissaan raivaamaan tätä kämppää. Seuraava viikko on pelkkää muutosta, mutta sen jälkeen saadaan toivottavasti olla rauhassa edes jonkin aikaa.

Kävin kotivierailun jälkeen kuvaamassa förin joulukuusta ja koska en kehdannut lipua förillä edestakasin jokea, jouduin kiertämään tois pual jokke takas lähtöruutuun. Samalla tuli kuvailtua vähän kaikkea jokirannassa. Kerrankin siis kuvia luonnosta valoisaan aikaan. Seuraava kerta todennäköisesti monen viikon päästä ;)

IMG_3352

IMG_3359

IMG_3366

IMG_3371

IMG_3377

IMG_3379

IMG_3397

IMG_3416

IMG_3444

Sää ei ole ollut kovin ihana tänään, mutta silti toi joki tekee ihmisestä aika onnellisen. Vedessä on jotain maagista, vaikka se nyt sattuukin olemaan edelleen krokotiilien kotivesien väristä.

Veikkaan, että tulette näkemään entistä enemmän Aurajoen kuvia muuttomme jälkeen. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti